Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας από 8 έως 15 Φεβρουαρίου

08.02.2016
Μια νέα συναρπαστική εβδομάδα μόλις ξεκίνησε και δεν έχεις παρά να κάνεις κλικ στο ζώδιό σου για να μάθεις όλα όσα θέλεις για τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας.

Κριός:

Η εβδομάδα ξεκινάει με μια νέα Σελήνη -γίνεται στις 8 στον Υδροχόο- αρκετά βοηθητική για σας.

Ταύρος:

Ασφαλώς και από τις 4 Γενάρη και μετά διανύετε μια ρευστή, πιεστική και απρόβλεπτη συχνά φάση, αλλά αυτή είναι η τελευταία εβδομάδα που εκτός από την πίεση έχει ακόμα και κάποια αρκετά θετικά στοιχεία.

Δίδυμοι:

Με μια βοηθητική προς εσάς νέα Σελήνη ξεκινάει η εβδομάδα -γίνεται στις 8 στον Υδροχόο-, η οποία είναι κατά κάποιον τρόπο προάγγελος για κάποια καλύτερα πράγματα που θα ακολουθήσουν.

Καρκίνος:

Υποχρεωμένοι σε μεγάλο βαθμό, όπως φαίνεται, θα είστε και αυτήν την εβδομάδα να κινείστε στον ρυθμό αλλά και στις απαιτήσεις των άλλων: στενών συνεργατών, συνεταίρων, ανταγωνιστών αλλά και του συντρόφου σας

Λέων:

Φυσικά και ο Αρης -ανταγωνισμός, πίεση, επιθετικότητα, εκκρεμότητες πάσης φύσεως- εξακολουθεί να σας ταλαιπωρεί ποικιλοτρόπως, αλλά αυτή η εβδομάδα έχει κάποια θετικά.

Παρθένος:

Η δεύτερη εβδομάδα του Φλεβάρη εκτός της νέας Σελήνης -γίνεται στις 8 στον Υδροχόο- που μπορεί να ενισχύσει υγεία και εργασία, έχει μια ιδιαίτερη δυναμική παντού.

Ζυγός:

Τόσο το ξεκίνημα όσο και το κλείσιμο αυτής της εβδομάδας για διαφορετικούς λόγους κομίζουν το καθένα κάτι θετικό.

Σκορπιός:

Εξακολουθεί και αυτήν την εβδομάδα να υπάρχει αυτό το κλίμα πίεσης, ρευστότητας και αναμονής για την έκβαση κάποιου σοβαρού θέματος που σας απασχολεί, αλλά είναι κάπως πιο προσφερόμενη συγκριτικά με την επόμενη.

Τοξότης:

Η δεύτερη εβδομάδα του Φλεβάρη ξεκινάει με μια βοηθητική για σας νέα Σελήνη -γίνεται στις 8 στον Υδροχόο-, που μπορεί να θεωρηθεί και προμήνυμα θετικών πραγμάτων.

Αιγόκερως:

Συγκεντρώνει αρκετά θετικά στοιχεία για σας αυτή η εβδομάδα, άρα θα είναι προς το συμφέρον σας το να κινητοποιηθείτε περισσότερο και προς όλες τις κατευθύνσεις.

Υδροχόος:

Η εβδομάδα ξεκινάει με μια βοηθητική νέα Σελήνη -γίνεται στο ζώδιό σας στις 8-, που δίνει μια μικρή νότα ευεξίας και αισιοδοξίας σε μια περίοδο τόσο κουραστική, ρευστή και ανήσυχη.

Ιχθείς:

Ας ξεκινήσουμε με το ότι ο Φλεβάρης δεν ανήκει στους ιδιαίτερα δύσκολους μήνες του 2016, άρα υπάρχει η δυνατότητα να παίξετε... μπάλα ο καθένας με τις δυνάμεις σας.