Πώς σε επηρεάζει ο Ερμής στον Καρκίνο;

13.07.2015
O πνευματώδης Ερμής στον Καρκίνο από τις 8 του μήνα μέχρι τις 23 μας βάζει στο μουντ να χαλαρώσουμε από εδώ και πέρα σε όλους τους τομείς χωρίς να ξεχνάμε ούτε στιγμή πως ο φετινός Ιούλιος είναι ένας μήνας που θα θυμόμαστε για καιρό.

Ο Ερμής είναι ο πλανήτης της επικοινωνίας και άρα ο πλανήτης που κυβερνάει το μυαλό μας ενώ το ζώδιο του Καρκίνου είναι ένα συναισθηματικό ζώδιο. Αυτό σημαίνει πως ο συνδυασμός τους μας δίνει την ευκαιρία να επικοινωνήσουμε αλλά με έναν πιο συναισθηματικό τρόπο και να μοιραστούμε τα όσα σκεφτόμαστε σε προσωπικό επίπεδο με τους ανθρώπους που μας ενδιαφέρουν, ενώ μας «ανοίγονται» και οι γύρω μας.

Κάτι που καλό είναι να προσέξεις αυτές τις ημέρες είναι το να προσπαθήσεις να μην είσαι υπερβολικά ευαίσθητη και φτάσεις στο άλλο άκρο.

Ο Ερμής στον Καρκίνο σε βάζει να θέλεις να θυσιάσεις λιγάκι την λογική σου στον βωμό της χαράς του να νιώσεις πιο καλά μέσα σου.

Aυτό το διάστημα ευνοούνται οι επικοινωνίες σου και το καλό είναι πως μέσα από τις συζητήσεις που κάνεις μπορείς τώρα να έχεις ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.

Mην αφήσεις τη νοσταλγία για πρόσωπα και καταστάσεις να "χαλάσει" την ρπαγματικότητα σου καθώς ο Ερμής κάνει βόλτα στα νερά του Καρκίνου και άφησε την διαίσθηση σου να σε πάει εκεί που θέλει. Μην φοβηθείς ούτε τα εμπόδια που μπορεί να εμφανιστούν στον δρόμο σου αλλά ούτε την αντιμετώπιση των καταστάσεων που σε στεναχωρούν. Αυτές οι μέρες σου δίνουν την ευκαιρία να αντιμετωπίσεις τα όσα σε στεναχωρούν και να πας παρακάτω.

Αυτό το διάστημα έχεις την αντοχή, τις ιδέες και την στρατηγική που απαιτείται για να κάνεις πραγματικότητα όλα τα όνειρα σου.

Επιμέλεια: Ε.Α.