Ποια θέλει να ξεμαλλιάσει η Γερμανού;

24.11.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Τα άστρα και τα ζώδια μας φέρνουνε τα εμπόδια! Οκ δε σου το κρύβω και εγώ πιστεύω στα ζώδια αλλά να θέλω να ξεμαλλιάσω αστρολόγο- και τι αστρολόγο- επειδή δε μου βγήκαν αυτά που προέβλεψε δε σου το κρύβω δε μου έχει τύχει!

Αγαπημένη μου Δήμητρα,
Τα άστρα και τα ζώδια μας φέρνουνε τα εμπόδια! Οκ δε σου το κρύβω και εγώ πιστεύω στα ζώδια αλλά να θέλω να ξεμαλλιάσω αστρολόγο- και τι αστρολόγο- επειδή δε μου βγήκαν αυτά που προέβλεψε δε σου το κρύβω δε μου έχει τύχει!

Όχι δεν τρελλάθηκα! Απλά να χρυσή μου η Ναταλία Γερμανού τα έχει βάλει ελαφρώς με την γνωστή αστρολόγο Άση Μπήλιου γιατί όπως έγραψε στην στήλη της στο περιοδικό OK "Έσείς τη νιώσατε τη διαφορά; Την αστρολογική λέω. Αυτήν που μας έταζαν περιοδικά και τηλεοράσεις και πρώτη απ’ όλους η λατρεμένη, μονάκριβη, πολυτραγουδισμένη, πολυαγαπημένη Άση Μπήλιου. Που αν την πιάσω στα χέρια μου δεν θα της μείνει ούτε μισή τούφα ξανθού μαλλιού στο κεφαλάκι της! Πλάκα κάνω, Ασούλα μου! Το ξέρεις ότι εγώ στο όνομά σου πίνω νερό και σε στιγμές τσακίρ κεφιού, ανοίγω και μία μπύρα".

Χμμμ...Δηλαδή οκ είπε δύο λόγια η Άση για το μέλλον , το οποίο πάντα ατενίζουμε ή πρέπει να ατενίζουμε με αισιοδοξία, και θα πέσει να την φάει η Ναταλία; Ε δεν τα καταλαβαίνω αυτά τα πράγματα... Ε δε σου είπε και το φλιτζάνι χρυσή μου, είπε γενικά ορισμένες προβλέψεις το κορίτσι. Να πέσουμε να το ξαμελλιάσουμε γιατί έπεσαν τα δικά σου καράβια έξω;


Υ.Γ. Τώρα που το λέει το Ναταλάκι, περιμένω και εγώ το 2011 για να δω τις κοσμογονικές αλλαγές που πολλοί (αστρολόγοι) μου έχουν τάξει και αν δε γίνουν όλα αυτά ...θα εφαρμόσω τη μέθοδο της Ναταλίας!


Ελένη Αναστασάκη