Μια "παράξενη" φιλία!

10.01.2001
Το πέρασμα του Φραγκούλη στο "REX" -όπου σε στιγμή απόλυτου κεφιού τραγούδησε στην πίστα μαζί με την Δέσποινα Βανδή-, καθώς και η παρουσία του στο Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν της αοιδού και του αγαπημένου της Ντέμη σημαίνουν την αρχή μιας...μεγάλης φιλίας!
Μια φιλία που...βρωμάει αναπτύσσεται τον τελευταίο καιρό στο χώρο της ελληνικής show-biz. Η Δέσποινα Βανδή και ο Μάριος Φραγκούλης εξελίσσονται σε δυο "αυτοκολλητάκια" -με τις "ευλογίες" του Ντέμη Νικολαϊδη- προκαλώντας ερωτηματικά για την αγνότητα των προθέσεών τους.
Δεν είναι λίγοι εκείνοι που μιλάνε για μια "γυάλινη" φιλία συμφερόντων και από τις δυο πλευρές, που πολύ σύντομα θα...σπάσει. Ο καβγάς -λένε- του Φραγκούλη με τον Νίκο Καρβέλα, τον περασμένο καλοκαίρι έχει μείνει στον γνωστό τενόρο, που δεν μπορεί με τίποτα να τον ξεπεράσει. Μάλιστα, είναι τέτοιο το "μένος" του που αποφάσισε να πάρει...εκδίκηση. Όχι, όμως από τον ιδιόρυθμο συνθέτη, αλλά από την Άννα Βίσση, καθώς είναι απογοητευμένος από τη στάση που κράτησε στο θέμα η σταρ του πενταγράμμου. Έτσι τι πιο απλό από το να κάνει στενή παρέα με την γυναίκα που η Βίσση αγαπάει να...μισεί, τη Δέσποινα Βανδή. Όμως και τις προθέσεις της ανερχόμενης σταρ δεν τις θεωρούν και τόσο αγνές. Λένε πως εκτός του ο, τι η Καβαλιώτισσα αοιδός θέλει να μπει στο "μάτι" της αντιπάλου της με την καινούργια της παρέα, επιδιώκει σε μια περίοδο κρίσης ανάμεσα σε εμπορικούς και ποιοτικούς αυτή να τα έχει καλά με όλους, καθότι "μαζί με τον βασιλικό ποτίζεται και η γλάστρα".
Μέχρι, όμως να επιβεβαιωθούν όλες οι κακόβουλες προβλέψεις, οι δυο τους συνεχίζουν να περνούν καλά. Ο Φραγκούλης όποτε μπορεί "πετάγεται" μέχρι το REX, όπου στην τελευταία του επίσκεψη τραγούδησε ντουέτο με τη φιλενάδα του. Μαζί πέρασαν και την Πρωτοχρονιά, αφού ο γνωστός τενόρος και η συνάδελφος του Ντέμπορα Μάγιερς ήταν καλεσμένοι του ζεύγους Νικολαϊδη - Βανδή, στο ρεβεγιόν τους σε σουίτα γνωστού αθηναϊκού ξενοδοχείου. Εκεί -σημειωτέων- παραβρέθηκαν κι άλλοι "ποιοτικοί" φίλοι του ζεύγους, όπως ο Γεωργάτος, ο Ελευθερόπουλος και ο Κοπιτσής (παίκτης της ΑΕΚ για όσους το...ξέχασαν).