Ο Πασχάλης θέλει νέα εξέταση DNA!

15.02.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Είχες την εντύπωση πως είχαμε τελειώσει με την ιστορία του Πασχάλη, του τεστ DNA και του «στιγμιαίου λάθους» του αοιδού; Αμ δε. Η ιστορία αυτή για λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς τη δημοσιότητα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Είχες την εντύπωση πως είχαμε τελειώσει με την ιστορία του Πασχάλη, του τεστ DNA και του «στιγμιαίου λάθους» του αοιδού; Αμ δε. Η ιστορία αυτή για λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς τη δημοσιότητα τραβά! Εξάλλου, είχαμε να ασχοληθούμε τον τελευταίο ενάμιση μήνα με DVD, Θέμο, Μάκη και πρόσφατα με Αλέξη Κούγια κι Εύη Βατίδου. Τώρα, που όλα τα παραπάνω βρίσκονται είτε προς επίλυση είτε βαρεθήκαμε να ασχολούμαστε, ήρθε ξανά στην επιφάνεια το «στιγμιαίο λάθος» του Πασχάλη.

Βρε, δεν το χωράει ο νους του αοιδού πώς από μία φορά ερωτικής συνεύρεσης κατάφερε να καταστήσει έγκυο την τότε 40χρονη και να βρεθεί ξαφνικά πατέρας για τρίτη φορά. Το φέρνει από εδώ, το φέρνει από εκεί, αναρωτιέται ο αοιδός πώς τα κατάφερε. Να είναι «θαύμα» της φύσης; Αν ναι πρέπει επειγόντως να πιαστεί το «στιγμιαίο λάθος» ως... ρεκόρ Γκίνες. Να ναι κι αυτό «αποκλειστικότητα» του Πασχάλη, όπως με το μαλλί του, που όσο μεγαλώνει τόσο... μαυρίζει; Ή μήπως δεν ήταν «στιγμιαίο» αλλά «κατ’ εξακολούθηση»; Χμ.

Όπως και να έχει, η οικογένεια Αρβανιτίδη ζητά τώρα να γίνει νέα εξέταση DNA, αφού αμφισβητεί τα αποτελέσματα του τεστ. Τι κι αν, σύμφωνα με τον δικηγόρο της άλλης γυναίκας, τρεις γενετιστές λένε ότι το παιδί είναι του Πασχάλη; Μάλλον, θα πρέπει να έρθουν κι άλλοι να επιβεβαιώσουν ή να διαψεύσουν. Κι όπως το κόβω, πολλοί θα είναι οι γενετιστές εκείνοι που θα ενδιαφερθούν, αν μάθουν την ιστορία και τους ισχυρισμούς περί «στιγμιαίου λάθους». Άσε, που θα θέλουν να... υπερασπιστούν την αξιοπιστία του τεστ, που με τον Πασχάλη περνάει μεγάλη κρίση. Α, ρε τι τραβάνε και οι γενετιστές.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]