Επικείμενος γάμος για τη Βίσση

01.04.2002
Αγαπημένη μου Γεωργία, κατακούτελα έχει βαρέσει ο έρωτας την Αννα Βίσση με αποτέλεσμα η αοιδός να μην έχει μάτια πάρα μόνο για τον καλό της Κώστα Φραγκόλια. Το 25χρονο μανεκένε την έχει ξανανιώσει και οι κοντινοί τους άνθρωποι που παρακολουθούν τον έρωτα τους νυχθημερόν, τους φτύνουν πατόκορφα.
Αγαπημένη μου Γεωργία,


Κατακούτελα έχει βαρέσει ο έρωτας την Αννα Βίσση με αποτέλεσμα η αοιδός να μην έχει μάτια πάρα μόνο για τον καλό της Κώστα Φραγκόλια. Το 25χρονο μανεκένε την έχει ξανανιώσει και οι κοντινοί τους άνθρωποι που παρακολουθούν τον έρωτα τους νυχθημερόν, τους φτύνουν πατόκορφα. "Φτου σκόρδα. Να είστε πάντα έτσι, αγαπημένοι κι ευτυχισμένοι", λένε και πάντα ένα δάκρυ κυλάει από τα μάτια τους. Υπάρχουν, βέβαια κι εκείνοι οι κακοί άνθρωποι που όταν βλέπουν να...αγιάζει κάποιος αμέσως πέφτουν πάνω του να τον φάνε. Σε αυτούς η αοιδός δε δίνει σημασία, ενώ έχει πει και στον καλό της να αδιαφορεί στα σχόλια τους.

Ωστόσο, η είδηση δεν κρύβεται στα μέλια και τα εμπόδια που γνωρίζει η αγάπη τους, αλλά στο γεγονός ότι το ζεύγος αποφάσισε να επισημοποιήσει τη σχέση του. Κατόπιν, ωρίμου σκέψεως κι έντονου προβληματισμού η Αννα κατέληξε στο συμπέρασμα: "Τη σήμερον ημέρα σε έναν υγιή σύγχρονο άνθρωπο αναλογούν τουλάχιστον δύο γάμοι. Εγώ έκανα τον ένα και προκοπή δεν είδα. Δεν κάνω κι ένα δεύτερο - που μου περισσεύει - μπας και δω φως στο τούνελ;". Την ιδέα της εννοείται πως δεν την ανακοίνωσε στο Νίκο Καρβέλα, ο οποίος την περίοδο αυτή έχει τη Σελήνη στον Υδροχόο και δεν ξέρει πως μπορεί να αντιδράσει. Όχι ότι αν δεν ήταν η Σελήνη στη μέση, θα το έπαιρνε καλύτερα, αφού από την αρχή της σχέσης ήταν αντίθετος.

Ούτε που ήθελε να ακούσει για τον έρωτα της πρώην με το νεαρό μοντέλο. Μάλιστα, μέχρι που την απείλησε "Ή εμένα ή το γιο του Φραγκολιά". Το δίλημμα ήταν μεγάλο, όμως η Βίσση δεν πτοήθηκε και με το σθένος της ερωτευμένης γυναίκας του ξεκαθάρισε: "Ακου να σου πω αυτά στο χωριό σου. Δε θα μου ελέγχεις εσύ τη ζωή". Πάντως, τώρα τα πράγματα είναι κομμάτι δύσκολα, διότι πώς πάει να του πει "Σκοπεύω να παντρευτώ με τον Κώστα";


Υ.Γ....... Καλή Πρωταπριλιά!