Η Πέγκυ έκανε τη διαφορά!

12.06.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τη διαφορά έκανε η Πέγκυ Ζήνα με τον ανοιχτό παραδοσιακό γάμο της και σε σχέση με τους υπόλοιπους συναδέλφους της, αυτή είναι πολύ «προχώ»
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τη διαφορά έκανε η Πέγκυ Ζήνα με τον ανοιχτό παραδοσιακό γάμο της και σε σχέση με τους υπόλοιπους συναδέλφους της, αυτή είναι πολύ «προχώ», ενώ μπορείς να πεις ότι η αοιδός εισήγαγε νέα ήθη κι έθιμα στον κόσμο της show biz. Η απόφαση της να κάνει έναν γάμο, όπου άπαντες ήταν προσκεκλημένοι με... ελεύθερη είσοδο στο κοινό στέφθηκε με επιτυχία - άσχετα αν υπήρχαν κάποια μικρά ευτράπελα -, κι όλοι έχουν να λένε και να θυμούνται πως η Πέγκυ σε μία τόσο προσωπική στιγμή δεν άφησε απ’ έξω τον κόσμο που την ανέδειξε και τη στηρίζει.

Σε αντίθεση με άλλες κυρίες του πενταγράμμου, που ο γάμος τους είχε αυστηρότερα μέτρα κι από αυτά που είχαν παρθεί όταν ήρθε ο Κλιντον στην Αθήνα. Ονόματα δε λέμε, οικογένειες δεν θίγουμε, αλλά όλοι θυμόμαστε τους «φουσκωτούς», τα ελικόπτερα και τους βατραχάνθρωπους που δεν άφηναν κουνούπι να πλησιάσει στον χώρο. Στης Πέγκυς δεν είχαμε τέτοια. Τα κουνούπια έκαναν «παρτι» (καλεσμένο για καλεσμένο δεν άφησαν, που να μην τσιμπήσουν), ενώ όποιος ήθελε φορούσε τα καλά του και πήγαινε στον γάμο. Ακόμη και στην δεξίωση μπορούσε να πάει, όπου έφαγε, ήπιε και χόρεψε με τη νύφη σα να ήταν συγγενής.

Κι επειδή για τον Έλληνα ισχύει... όπου γάμος και χορός, η Βασίλω πρώτη, στον γάμο πήγε όλη η Ναύπακτος και οι πέριξ νομοί. Με πούλμαν κατέφθαναν στο Τρίκορφο Φωκίδας και η Ζήνα, όχι μόνο δε δυσανασχέτησε με τον πανικό που δημιουργήθηκε, αλλά χαιρέτησε τους πάντες. Από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο. Βέβαια, λόγω της κοσμοσυρροής δημιουργήθηκαν κάποια προβλήματα, αφού ο κόσμος ξεπέρασε τους 2000 και πολλοί αναγκάστηκαν να φάνε τα αμνοερίφια και γουρουνόπουλα με το χέρι, ενώ τελείωσε και το κρασί με την μπύρα. Αλλά λίγη σημασία έχει. Όλοι το ευχαριστήθηκαν και το image της Πέγκυς σε καμία περίπτωση δεν χάλασε, από τα νταούλια, τα τσάμικα, τα αρνιά και τις τούρκικες τουαλέτες, που υπήρχαν στο γήπεδο μπάσκετ, που για τις ανάγκες του γάμου, μετατράπηκε σε χώρο δεξίωσης. Εξάλλου, ο γάμος δεν κάνει τον σταρ. Ο σταρ κάνει τον γάμο!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]