Ο Λάτσιος επέστρεψε στον ΑΝΤ1!

23.02.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Η ζωή μας κύκλους κάνει και μέσα στα πλαίσια αυτά, ο Γιάννης Λάτσιος επέστρεψε μετά Βαΐων και Κλάδων στον ΑΝΤ1! Ποιος θα το έλεγε
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Η ζωή μας κύκλους κάνει και μέσα στα πλαίσια αυτά, ο Γιάννης Λάτσιος επέστρεψε μετά Βαΐων και Κλάδων στον ΑΝΤ1! Ποιος θα το έλεγε πριν τρία χρόνια, όταν ο σύζυγος της Ελένης Μενεγάκη έφευγε με άσχημο τρόπο από το κανάλι, ότι θα επέστρεφε κάποια μέρα ως «ένα από τα εμπειρότερα στελέχη της ελληνικής τηλεόρασης, με πολυετή, επιτυχημένη παρουσία στον χώρο των ΜΜΕ»!

Αυτά έγραφε το δελτίο Τύπου που έστειλε ο ΑΝΤ1 και ανακοίνωνε τη συνεργασία τους, αυτά σου γράφω. Πως το λέει το τραγούδι; «Κι αν αλλάξαμε λόγια βαριά. Ας παν στην ευχή τα παλιά». Ο Λάτσιος, λοιπόν, πιάνει δουλειά 1η Μαρτίου και μετά από ένα χρόνο αποχής από τις... επάλξεις, επιστρέφει γεμάτος όρεξη και κέφι για δουλειά. Τώρα, αν ισχύει και στις επαγγελματικές σχέσεις το «άμα ραγίσει το γυαλί, δεν ξανακολλάει» θα το δείξει ο χρόνος.

Ωστόσο, η επιστροφή του Λάτσιου στον ΑΝΤ1 φούντωσε τις φήμες και τα σενάρια για το μέλλον της συζύγου του, Ελένης. Ειδικά, τώρα που το συμβόλαιο της με τον Alpha λήγει το καλοκαίρι. Πολλοί θέλουν την Ελένη να φεύγει από την Κάντζα και να ακολουθεί τον άνδρα της, αλλά αυτό το σενάριο μάλλον είναι πολύ δύσκολο. Αν και στην ελληνική τηλεόραση ισχύει το... ποτέ μη λες ποτέ. Άλλοι, πάλι, την θέλουν να μετακομίζει στο Mega. Η ίδια κρατάει τα χαρτιά της κλειστά, λέγοντας πως δεν έχει μάθει να «πουλάει» τους ανθρώπους που την εμπιστεύτηκαν. Για να δούμε.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]