Η Μινογκ υπερασπίζεται τον Μαρτίνεζ!

12.02.2007
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αυτή, μάλιστα, είναι μεγαλοψυχία και ανωτερότητα, που δύσκολα συναντάς σε χωρισμούς. Η Κάιλι Μινογκ έγραψε, στην επίσημη ιστοσελίδα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αυτή, μάλιστα, είναι μεγαλοψυχία και ανωτερότητα, που δύσκολα συναντάς σε χωρισμούς. Η Κάιλι Μινογκ έγραψε, στην επίσημη ιστοσελίδα της, μήνυμα στους φαν της, όπου τους ζητά να σεβαστούν τον Ολιβιέ Μαρτίνεζ και να μην τον κατηγορούν για τον χωρισμό τους. Βλέπεις, οι φήμες θέλουν τον Γάλλο ηθοποιό να χώρισε τηλεφωνικώς την Κάιλι, επειδή γνώρισε μία άλλη γυναίκα, ενώ τον τελευταίο καιρό κυκλοφόρησαν φωτογραφίες που τον έδειχναν να βγαίνει με διάφορες αιθέριες υπάρξεις.

Όπως καταλαβαίνεις, οι φαν της Κάιλι - που μετά την περιπέτεια της υγείας της έχουν γίνει ακόμη πιο φανατικοί - τα πήραν στο κρανίο με τον Ολιβιε, τον οποίο φροντίζουν να «στολίζουν» καταλλήλως και κάποιοι άλλοι, ακόμη και να τον απειλούν. Έτσι, μέσα σε αυτό τον πανικό, η Μινογκ θεώρησε σωστό και τίμιο, προς τον πρώην της, με τον οποίο διατηρούν άριστες σχέσεις, να τον υπερασπιστεί. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, την απόφαση να χωρίσουν, την πήραν από κοινού. Η σχέση τους μετά από τέσσερα χρόνια άρχισε να φθείρεται κι έκριναν καλύτερο να το διαλύσουν.

Πάντως, όπως λέει, ο Μαρτίνεζ της συμπαραστάθηκε στην περιπέτεια της υγείας της και το κάνει ακόμη και τώρα, αφού παρέμειναν δύο καλοί φίλοι. Επίσης, τον θεωρεί «τίμιο» και ζητά από τους φαν να συμπαρασταθούν και σε αυτόν, επειδή ο χωρισμός είναι δύσκολος και για τους δύο. Σνι, σνιφ. Πάλι συγκινήθηκα.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]