Η Ηλιάδη συμβουλεύει την Κελεκίδου

04.09.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Από τις πρώτες που επισκέφθηκαν την Κέλλυ Κελεκίδου και το νεογέννητο γιο της, στο μαιευτήριο ήταν μία φίλη από τα παλιά, η Αγγελική Ηλιάδη.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Από τις πρώτες που επισκέφθηκαν την Κέλλυ Κελεκίδου και το νεογέννητο γιο της, στο μαιευτήριο ήταν μία φίλη από τα παλιά, η Αγγελική Ηλιάδη. Η αοιδός πήγε μαζί με τον Μάκη Πουνέντη (κουμπάρος της Κελ Κελ και του Νίκου Κουρκούλη) και το γιο της Μπαμπίνο, ενώ η χαρά της φίλης της για την επίσκεψη αυτή ήτο μεγάλη.

Εξάλλου, οι δύο γυναίκες γνωρίζονται από την Θεσσαλονίκη τότε που έκαναν τα πρώτα τους βήματα στο τραγούδι. Έκτοτε, έχουν τις καλύτερες σχέσεις, οι οποίες έγιναν πιο στενές τώρα που η Ηλιάδη θα συνεργαστεί με τον Κουρκούλη σε πίστα των Αθηνών. Μαζί τους θα είναι και ο Κώστας Μαρτάκης, ο οποίος επίσης επισκέφθηκε την Κελεκίδου στο μαιευτήριο.

Με τον Μαρτάκη πήγε και ο Πουνέντης, ο οποίος ως κουμπάρος του ζευγαριού (θα είναι άραγε και νονός του μωρού) δεν ξεκόλλησε από το μαιευτήριο. «Επώνυμος» καλεσμένος και ο Μάκης δίπλα, να του δείχνει προφανώς τα κατατόπια. Η Κελεκίδου θα επιστρέψει με το μωρό της στο σπίτι την Παρασκευή, όπου τους περιμένει ο ήδη χαζομπαμπάς Κουρκούλης. Δυστυχώς, για εκείνον θα πρέπει για λίγες μέρες να αποχωριστεί σύζυγο και υιό, καθώς θα τραγουδήσει σε μία από τις εκδηλώσεις της ΔΕΘ. Όσο για την Ηλιάδη; Ετοιμάζεται για την επανεμφάνιση της στην Αθήνα, ενώ θα είναι η πρώτη καλεσμένη της Τατιάνας Στεφανίδου, όπου προβλέπεται να μιλήσει για όλα.