Γέννησε η Ράνια Θρασκιά!

28.07.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Σε πελάγη ευτυχίας πλέει από το πρωί της Δευτέρας η Ράνια Θρασκιά, αφού έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. Το ίδιο ισχύει και με τον σύζυγο της, Ανδρέα Φωτόπουλο ο οποίος ήταν παρών στον τοκετό.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Σε πελάγη ευτυχίας πλέει από το πρωί της Δευτέρας η Ράνια Θρασκιά, αφού έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. Το ίδιο ισχύει και με τον σύζυγο της, Ανδρέα Φωτόπουλο ο οποίος ήταν παρών στον τοκετό. Κι ας γέννησε η Ράνια με καισαρική τομή. Ο γνωστός οδοντίατρος επέμενε να είναι μέσα κι έτσι λόγω ιδιότητας , τού επέτρεψαν να παρακολουθήσει τη διαδικασία.

Ο μικρός γεννήθηκε τρία κιλά και η παρουσιάστρια δηλώνει ξετρελαμένη με τον «πρίγκιπα» της, που είναι αλήθεια ότι από την αρχή που έμαθε ότι είναι έγκυος, επιθυμούσε το παιδί να είναι αγόρι. Και μπορεί το ζευγάρι να μην αποκάλυπτε στον κόσμο (έτσι για surprise) το φύλο του παιδιού, ένα μήνα πριν η γιαγιά της Ράνιας, άθελα της αποκάλυψε on air ότι η εγγονή της θα κάνει γιο. Και λύθηκε η απορία μας.

Η Θρασκιά θα βγει από το μαιευτήριο στο τέλος της εβδομάδας, ενώ από χθες τα τηλέφωνα δεν σταματάνε να χτυπάνε με την παρουσιάστρια και τον σύζυγο της να μην προλαβαίνουν να δέχονται ευχές. Κοντά στο ζευγάρι βρίσκονται οι οικογένειες τους. Μάλιστα της Ράνιας ταξίδεψαν από τη Θεσσαλονίκη.