Η Καγιά εκπαιδεύεται στην Αμερική!

16.07.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πολύ ζεστά και σοβαρά έχει πάρει το θέμα του «Πρωινού Καφέ» και της παρουσίασης γενικότερα η Βίκυ Καγιά. Και για του λόγου το αληθές, το μοντέλο και οικοδέσποινα του «Καφέ» πήγε μέχρι τη Νέα Υόρκη
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πολύ ζεστά και σοβαρά έχει πάρει το θέμα του «Πρωινού Καφέ» και της παρουσίασης γενικότερα η Βίκυ Καγιά. Και για του λόγου το αληθές, το μοντέλο και οικοδέσποινα του «Καφέ» πήγε μέχρι τη Νέα Υόρκη για να παρακολουθήσει σεμινάρια με θέμα τις τηλεοπτικές παραγωγές. Σύμφωνα, με την Espresso η Καγιά ταξίδεψε στην Αμερική πριν λίγες μέρες και τα σεμινάρια που παρακολούθησε της έκαναν πολύ καλό.

Αμέ, αγαπημένε μου. Το μοντέλο απέκτησε εφόδια όσο αφορά την παρουσίαση, πήρε νέες ιδέες και έμαθε καινούργια πράγματα. Τώρα, ας πούμε θα κάθεται πάνω από την κατσαρόλα και δεν θα κάνει αυτό το ψεύτικο «μμμμ», που την άκουγες και καταλάβαινες το άγχος της μήπως ακόμη και το επιφώνημα αυτό έχει λιπαρά. Θα λέει κι ένα «delicious» και ο τηλεθεατής μέχρι που θα πιστέψει ότι πείνασε η Καγιά.

Αυτό που με αγχώνει αγαπημένε μου με τα αμερικάνικα σεμινάρια, ξέρεις ποιο είναι; Ο βομβαρδισμός αγγλικών. Θα μας τρελάνει στο greeklish το μοντέλο και ποιος θα την κατηγορήσει, αφού θα τα έχει εύκαιρα και πρόσφατα; OMG. (Ω, Θεέ μου, στα ελληνικά) Μετά το εκπαιδευτικό ταξίδι, η Βίκυ επέστρεψε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Μύκονο, μαζί με τον αγαπημένο της Νίκο Κρηθαριώτη, ο οποίος δεν την είχε ακολουθήσει στη Νέα Υόρκη, για να μην την ξεσηκώνει στο διάβασμα. Όσο για τις διακοπές, ε τις χρειάζεται επειγόντως. Όλο τον χειμώνα είχε θέατρο, μία αποτυχημένη εκπομπή στον Alpha, τον ψυχοφθόρο «Πρωινό Καφέ» στο τέλος και τα σεμινάρια, κουράστηκε το μοντέλο.