Μαζί στα βραβεία MAD Γερμανού - Παρθένης!

25.06.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Το είδαμε κι αυτό. Η Ναταλία Γερμανού και ο Αλέξανδρος Παρθένης έδωσαν μαζί βραβείο στην εκδήλωση του MAD! Ναι αγαπημένε μου. Αλλά, άλλο να το ακούς και άλλο να βλέπεις με τα μάτια σου το πρώην ζεύγος
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Το είδαμε κι αυτό. Η Ναταλία Γερμανού και ο Αλέξανδρος Παρθένης έδωσαν μαζί βραβείο στην εκδήλωση του MAD! Ναι αγαπημένε μου. Αλλά, άλλο να το ακούς και άλλο να βλέπεις με τα μάτια σου το πρώην ζεύγος, που δεν είχε τις καλύτερες σχέσεις μετά τον χωρισμό του, να βρίσκεται μαζί στη σκηνή και να παρουσιάζουν ένα βραβείο.

Είπαμε, ο κόσμος της showbiz είναι θαυμαστός, αλλά τόσο πια δεν το περίμενα. Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από την τελευταία συνέντευξη του Παρθένη, που άφηνε αιχμές για την ηλικία της Γερμανού και γενικά πέταγε πολλές μπηχτές κι εκείνη να απαντάει μέσα από τη ραδιοφωνική της εκπομπή, αλλά και την προσωπική της σελίδα στο Facebook, γράφοντας: «Τι είναι χειρότερο από έναν παρατημένο πρώην; Ένας ατάλαντος παρατημένος πρώην» και τσουπ να σου τα δυο μαζί στα βραβεία. Ακόμη και το κοινό από κάτω απόρησε με την εμφάνιση αυτή.

Ωστόσο, αγαπημένε μου, αυτή είναι η πρώτη φορά που η Ναταλία ήταν τόσο αμήχανη στο πλευρό ενός πρώην. Αν και είχαν διαβάσει προηγουμένως τις ατάκες τους, η παρουσιάστρια του «Μες στην καλή χαρά» δεν απέδωσε το ρόλο της τόσο καλά όσο ο Αλέξανδρος. Λογικό. Εκείνος είναι ηθοποιός. Χοχο. Έτσι, όταν η Ναταλία σχολίασε το όλο σκηνικό ως... déjà vu, εκείνος απάντησε: «Δεν ξέρω γαλλικά». Χαχα. Πολύ γελάσαμε. Το άλλο με τον Τοτό; Μάλιστα, ο Παρθένης δεν παρέλειψε(;) να αναφερθεί έμμεσα και στην ηλικία της, αφού οι δηλώσεις που σου ανέφερα στη συνέντευξη του είχαν προκαλέσει ντόρο.

«Πάλι ξέχασες να φορέσεις τα γυαλιά σου» σχολίασε ειρωνικά (αυτό μάλλον δεν ήταν στις προβλεπόμενες ατάκες) όταν εκείνη δυσκολεύτηκε στο όνομα του νικητή. Και η Ναταλία αρκέστηκε να γελάσει αμήχανα. Εντάξει, μετά έκανε τη σχετική πλάκα, αλλά όπως και να το κάνουμε τις εντυπώσεις έκλεψε ο Παρθένης. Ήταν πιο άνετος.