Κι όμως... Μπάστα - Λανταβός ξανά μαζί!

26.05.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Αυτοί μαζί δεν κάνουνε και χώρια δεν μπορούνε». Ο λόγος για την Σάσα Μπάστα και τον Θοδωρή Λανταβό, οι οποίοι με τα καμώματα τους αποδεικνύουν του λόγου το αληθές. Δεν πέρασαν λίγες μέρες
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Αυτοί μαζί δεν κάνουνε και χώρια δεν μπορούνε». Ο λόγος για την Σάσα Μπάστα και τον Θοδωρή Λανταβό, οι οποίοι με τα καμώματα τους αποδεικνύουν του λόγου το αληθές. Δεν πέρασαν λίγες μέρες από τον επεισοδιακό χωρισμό τους και τώρα μαθαίνουμε ότι οι δυο τους είναι και πάλι μαζί. Όπως διαβάζεις, αγαπημένε μου.

Μάλιστα, Μπάστα και Λανταβός έκαναν και εμφάνιση στα μπουζούκια για να γιορτάσουν την επανασύνδεση τους. Τι είπες; Μία εβδομάδα πριν «έσκιζαν» τα πτυχία τους ότι δεν πρόκειται να τα ξαναβρούνε; Ναι, κάτι θυμάμαι τώρα. Η Σάσα έλεγε «καλύτερα να αυτοκτονήσω, παρά να ξαναγυρίσω στον Λανταβό» κι εκείνος έλεγε «Καλύτερα νεκρός παρά με την Μπάστα». Όχι, ευτυχώς τα παιδιά είναι... γερά, ενωμένα δυνατά!

Εννοείται ότι ποτέ δεν μάθαμε τελικά ποιος χώρισε ποιον, αλλά πλέον δεν έχει σημασία, αφού έδωσαν τόπο στην οργή. Α, ναι φαντάζομαι ότι το Λανταβέικο θα είναι τα μάλα οργισμένο με την απόφαση του βλασταριού τους. Αν πιστέψουμε δημοσίευμα του περιοδικού Ciao, οι Λανταβοί εκεί που είπαν «Ευχαριστώ Παναγιά μου» μόλις έμαθαν τα νέα του χωρισμού, τώρα θα λένε... «Βόηθα Παναγιά μου». Βλέπεις, σύμφωνα με το δημοσίευμα, από την αρχή δεν έβλεπαν με καλό μάτι τη σχέση του γιου τους και κυρίως δεν μπορούσαν να χωνέψουν το γεγονός ότι εκείνος ξόδευε πολλά λεφτά για τα καπρίτσια της Σάσας.

Μέχρι που η Μπάστα ζήτησε από τον αγαπημένο της να της αγοράσει ένα νυχτερινό κέντρο, αν θέλει να τον παντρευτεί. Βρε λες γι’ αυτό να φαγώθηκε ο Λανταβός να αγοράσει τις «Μούσες»; Αυτά είναι. Κι εμείς δεν μπορούμε να πείσουμε κάποιον να μας αγοράσει έστω μία τσάντα. Αυτά λέει το δημοσίευμα, έτσι; Πάντως, από τη μέρα που τους είδαν μαζί κι έσκασαν τα νέα της επανασύνδεσης, Μπάστα και Λανταβός δεν μιλάνε σε κανέναν, αποφεύγοντας να σχολιάσουν το θέμα. Εμ, τόσες βαρύγδουπες δηλώσεις έκαναν πριν λίγες μέρες, τι να πούνε τώρα;