Η Θώδη παίρνει εξιτήριο...

15.05.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Δεκαπέντε μέρες νοσηλείας στην ψυχιατρική κλινική του Σισμανόγλειου μετράει η Έφη Θώδη και η κατάσταση της τις τελευταίες μέρες όλο και βελτιώνεται. Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δεκαπέντε μέρες νοσηλείας στην ψυχιατρική κλινική του Σισμανόγλειου μετράει η Έφη Θώδη και η κατάσταση της τις τελευταίες μέρες όλο και βελτιώνεται. Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso δεν αποκλείεται η γνωστή αοιδός να πάρει εξιτήριο την επόμενη εβδομάδα.

Ο οργανισμός της έχει ανταποκριθεί παραπάνω από ικανοποιητικά στη φαρμακευτική αγωγή που της χορηγείται και η Θώδη δείχνει περισσότερο ήρεμη. Εξάλλου και η ίδια έχει εκφράσει την επιθυμία να πάρει εξιτήριο, επιστρέφοντας στο σπίτι και στο παιδί της. Σύμφωνα με την εφημερίδα, οι γιατροί θέλουν να ολοκληρώσουν πρώτα τον κύκλο εξετάσεων και μετά θα αποφασίσουν αν η αοιδός θα βγει από το νοσοκομείο.

Ωστόσο, γιατροί του νοσοκομείου είναι απόλυτοι ότι η Θωδη μετά την έξοδο της από την κλινική θα πρέπει να είναι απόλυτα ήρεμη κι εκείνη που την οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση, θα πρέπει να μείνουν μακριά της. Επίσης, δεν ξέρουν ακόμη αν θα την παρακολουθεί κάποιος γιατρός του νοσοκομείου (που ξέρει το ιστορικό της) ή κάποιος δικός της.