Ελεονώρα Μελέτη... is back!

25.06.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Επιστροφή στην... ενεργό δράση για την Ελεονώρα Μελέτη, η οποία ανάρρωσε από την επέμβαση στις αμυγδαλές και την πλήρη αφωνία που της είχαν συστήσει οι γιατροί. Κι όταν λέω... ενεργό δράση
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Επιστροφή στην... ενεργό δράση για την Ελεονώρα Μελέτη, η οποία ανάρρωσε από την επέμβαση στις αμυγδαλές και την πλήρη αφωνία που της είχαν συστήσει οι γιατροί. Κι όταν λέω... ενεργό δράση, δεν εννοώ στην τηλεόραση και τον «Πρωινό Καφέ». Τσου. Η Ελεονώρα επέστρεψε στα μπάνια, τις βόλτες και στις εξόδους στη νυχτερινή Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Εμ, μετά από τέτοια περιπέτεια, λογικό είναι να θέλει να ξεσκάσει η κοπέλα. Ειδικά, δε, από τη στιγμή που τα δημοσιεύματα τη θέλουν να αποτελεί οριστικά παρελθόν από τον «Καφέ» και το τηλεοπτικό της μέλλον να είναι προς το παρόν αβέβαιο. Θα μείνει ΑΝΤ1 ή θα πάει στο Star; Ιδού η απορία, αλλά την Ελεονώρα αυτό δεν την απασχολεί προς το παρόν. Ή την απασχολεί και προσπαθεί να απαντήσει στο δίλημμα την ώρα που κάνει τις βουτιές της.

Στο πλευρό της Μελέτη είναι πάντα ο αγαπημένος της, Γιάννης ο οποίος την προσέχει πολύ, ενώ το ζευγάρι πλέον δεν κρύβει τον έρωτα του. Μάλιστα, οι δυο τους βρέθηκαν στη συναυλία της Πέγκυς Ζήνα στο Λαγονήσι κι όταν οι κάμερες πήγαν κατά πάνω τους, δεν προσπάθησαν να κρυφτούν ή να τις αποφύγουν. Sorry, κιόλας αλλά αν κι εγώ είχα αγαπημένο σαν τον Γιάννη της Ελεονώρας σιγά μην τον έκρυβα. Μπλουζάκι - σημαδούρα θα του φορούσα για να τον βλέπουν όλοι. Αλήθεια, που τους βρίσκει αυτούς τους ωραίους η Μέλέτη; Γιατί και ο πρώην της Γιώργος μια χαρά παλικάρι ήταν. Μπράβο στην Ελεονώρα!