Μακρυπούλια: το βραβείο και η συγκατοίκηση με τον Μιχάλη

20.01.2011
Αγαπημένη μου Δήμητρα,<BR> Διπλή χαρά για τη Ζέτα Μακρυπούλια. Τι πράγμα έχει γίνει με αυτό το κορίτσι φέτος! Όποιο περιοδικό και να ανοίξω, όποιο κανάλι και τελικά όποια πέτρα και να σηκώσω χρυσή μου τη Ζέτα θα βρω από κάτω!

Αγαπημένη μου Δήμητρα,
Διπλή χαρά για τη Ζέτα Μακρυπούλια. Τι πράγμα έχει γίνει με αυτό το κορίτσι φέτος! Όποιο περιοδικό και να ανοίξω, όποιο κανάλι και τελικά όποια πέτρα και να σηκώσω χρυσή μου τη Ζέτα θα βρω από κάτω! Όπως και να έχει η σχέση της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη δε θα σου το κρύψω με άφησε άυπνη πολλά βράδια σερί με τη μια να τους ψάχνω στα Λονδίνα την άλλη στην Αράχωβα.

Τώρα όμως μια νέα είδηση έρχεται να μου φέρει τα πάνω κάτω. Η Ζέτα Μακρυπούλια αναδείχθηκε παρουσιάστρια της χρονιάς στα κυπριακά τηλεοπτικά μέσα. Κατάλαβες χρυσή μου, η πατρίδα του αγοριού της την στηρίζει με κάθε τρόπο σου λέει, αφού Ζέτα λένε και στάζει μέλι το στόμα τους. Αφού ούτε η Ευγενία Μανωλίδου, ούτε η Βίκυ Χατζηβασιλείου αλλά ούτε και η Ελένη Μενεγάκη συγκέντρωσαν την αγάπη του κόσμου όπως η Ζέτα!


Και πώς βρέθηκε η Ζέτα στα κυπριακά βραβεία; Μα φυσικά λόγω της παρουσίασης του "Dancing with the Stars" που μεταδίδεται και στην Κύπρο και όπως και να το κάνουμε εκεί της έχουν μια μεγάλη αδυναμία και λόγω Μιχάλη προφανώς. Το βραβείο που λες χρυσή μου που πήρε το Ζετάκι είναι αυτό της αγαπημένης ελληνίδας παρουσιάστριας εκτός ειδήσεων που έκανε το περιοδικό "Tv mania" βάση της ψηφοφορίας του κοινού του.

To Ζετάκι ευχαρίστησε το κοινό της μέσα από ένα μαγνητοσκοπημένο μήνυμα που έλεγε τα εξής: "Σας ευχαριστώ πάρα πολύ μέσα από την καρδιά μου. Αυτό είναι το δεύτερο βραβείο που παίρνω στην ζωή μου γενικότερα και έρχεται και αυτό από την Κύπρο. Πέρυσι πήρα το βραβείο ηθοποιού της χρονιάς και φέτος αυτό της παρουσιάστριας της χρονιάς. Σας ευχαριστώ που με αγαπάτε, γιατί έχουμε μια σχέση πολλών ετών και θα συνεχίσουμε να έχουμε. Ευχαριστώ λοιπόν όλο τον κόσμο που με ψήφισε μέσα από το περιοδικό "TV mania ".

Αυτά βλέπω και με πιάνει συγκίνηση για το κορίτσι: και δεύτερο βραβείο από την Κύπρο και μετακόμιση με τον αγαπημένο της Μιχάλη Χατζηγιάννη όπως διαβάζω στο περιοδικό "ΕΓΩ" ! Τι άλλο μπορεί να ευχηθεί η Ζέτα αναρωτιέμαι…

Το ζεύγος λοιπόν Χατζηγιάννη-Μακρυπούλια εθεάθη πριν λίγες μέρες να αγοράζει έπιπλα στη Γλυφάδα μέσα στην καλή χαρά και την ευτυχία! Όπως διαβάζω στο περιοδικό τα παιδιά διάλεξαν έπιπλα που ταιριάζουν στο στιλ τους σε μίνιμαλ γραμμή τα οποία όμως δεν τα έλεγες ότι προορίζονταν για εργένικο σπίτι.
Οπότε ένα είναι σίγουρο: το 2011 είναι η χρονιά της Ζέτας! Άντε με το καλό!

Ελένη Αναστασάκη