Γάμοι στο Big Brother!

03.01.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Χαρές, πανηγύρια και γάμους (παρακαλώ) έχουν στο Big Brother και το τελευταίο ήρθε από εκεί που μάλλον κανείς δεν το περίμενε. Γιατί μπορεί τόσο καιρό ο Αλέξης
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Χαρές, πανηγύρια και γάμους (παρακαλώ) έχουν στο Big Brother και το τελευταίο ήρθε από εκεί που μάλλον κανείς δεν το περίμενε. Γιατί μπορεί τόσο καιρό ο Αλέξης να προσπαθεί σκληρά να ερμηνεύσει τον ερωτοχτυπημένο νέο και να πείσει τους τηλεθεατές ότι ανάμεσα σε αυτόν και την Στέλλα υπάρχει ένας αγνός, αμόλυντος, άσπιλος και άλλα συγκινητικά έρωτας, όμως, άλλος τού την έφερε κι έκλεψε τις εντυπώσεις. Και θα έχει την Ρούλα Κορομηλά σε ρόλο κουμπάρας.

Ποιος είναι αυτός; Ο Γιάννης ο Φουκάκης, ο οποίος (θες το γιορτινό το κλίμα, θες ο εγκλεισμός στο παιγνίδι, θες ότι το σχεδίαζε καιρό τώρα) μόλις αντίκρισε την αγαπημένη του, της έκανε πρόταση γάμου. Περιττό να σου πω πόση συγκίνηση έπαιξε, δάκρυα, χαρά. Πανικός λέμε. Και μέσα στην τούρλα της συγκίνησης, ρίχνει ο Κρητικός την πρόταση στη Ρούλα. «Θέλω να γενείς κομπάρα μου». Και να μην ήθελε να γενεί κομπάρα, μπροστά σε τόσο κόσμο που τους έβλεπε, είπε αμέσως το «ναι».

Βασικά, ο Φουκάκης έκανε την πρόταση κουμπαριάς με μία μαντινάδα: «Από την παρέα σου την όμορφη ένα έχω καταλάβει. Πώς στο γάμο μου εσύ θα μου τ’ αλλάξεις το στεφάνι». Κι όπως καταλαβαίνεις, η Ρούλα γελώντας φώναξε το μεγάλο «ναι». Τώρα εδώ που τα λέμε, ήταν ωραίος ο τρόπος και δύσκολα λες όχι. Ούτε ο Καρβέλας δεν πρέπει να έκανε στην Κορομηλά τέτοια πρωτότυπη πρόταση κουμπαριάς.