Getaway Tote - Η τσάντα που χωράει τα πάντα και πάει παντού!

11.05.2006
H εταιρία BuiltNY λανσάρει την γυναικεία τσάντα με την πολλαπλή προσωπικότητα
Συνδιάζοντας τη μόδα με την πρακτικότητα, η αμερικάνικη εταιρία BuiltNY, μετά τις διάσημες πια θήκες μπουκαλιών, λανσάρει φέτος το καλοκαίρι το καινούριο της προϊόν που έχει ξεσηκώσει όλη την Ευρώπη: τη γυναικεία τσάντα με την πολλαπλή προσωπικότητα φτιαγμένη από νεοπρένιο (το υλικό της στολής των δυτών).

ΚΟΜΨΗ & TRENDY: Σαν πρωινό αξεσουάρ για τη βόλτα και τα ψώνια

ΑΘΛΗΤΙΚΗ: Σας ακολουθεί στο γυμναστήριο ή στην πισίνα και μπαίνει ακόμα και στο ντούς (χωράει καλυντικά και σαπούνια) και δεν βρέχεται!

ΕΡΓΑΤΙΚΗ: Κρατάει δροσερό ή ζεστό το κολατσιό σας στη δουλειά.

ΑΔΙΑΒΡΟΧΗ & ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΗ: Η «τέλεια» τσάντα για την παραλία και το σκάφος. Προφυλάσσει τα καλλυντικά σας από τον ήλιο και τη ζέστη και κρατάει στεγνά το πορτοφόλι, το κινητό και τη φωτογραφική μηχανή. Βάλτε τέλος στα «λειωμένα» καλλυντικά και τις ταλαιπωρημένες από το αλάτι τσάντες. Κι ακόμα κι αν σας πέσει στη θάλασσα, μη φοβάστε, επιπλέει!!!

ΓΕΡΗ & ΠΡΑΚΤΙΚΗ: Η πιο βολική τσαντούλα μεταφοράς για τα snack των παιδιών, τους χυμούς (που μένουν δροσεροί για τουλάχιστον 2 ώρες) και την κρέμα του μωρού στο πάρκο, την παραλία και την εκδρομή.

Στην κυριολεξία, η ιδανική γυναικεία τσάντα, με δύο μαλακά και γερά χερούλια και σχεδόν χωρίς βάρος, για να βάζετε μέσα όλα τα αναγκαία καθημερινά αντικείμενα.
Έχει εσωτερικό τσεπάκι για τα μικροπράγματα που χάνονται (κλειδιά, κραγιόν, ρολόι ή κινητό).
Κλείνει με φερμουάρ και μη φοβηθείτε να την λερώσετε γιατί απλά πλένεται στο πλυντήριο!!!

Κυκλοφορεί σε 4 απίθανα χρώματα: βαθύ κόκκινο, μαύρο, ανοιχτό πράσινο και μπεζ.


ΕΙΣΑΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΝΕΜΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ LABELIT
T.Θ. 66534 | GR 15610 | www.labelit.gr | τηλ: 210 6537218 | fax: 210 6528141 | e-mail: [email protected] |

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ