Αυτά ήταν τα top θέματα γυναικείας ομορφιάς που αναζητήσαμε στο Google για το 2018

13.12.2018
Αυτά ήταν τα top θέματα γυναικείας ομορφιάς που αναζητήσαμε στο Google για το 2018
Όταν μιλάνε οι αριθμοί!

Εάν έxεις αισθανθεί ποτέ ότι σπαταλάς αρκετό χρόνο κάνοντας Googling για όποια απορία έχεις πάνω σε θέματα ομορφιάς, να ξέρεις ότι σίγουρα δεν είσαι η μόνη. Και θα στο αποδείξουμε! Η Google μόλις παρουσίασε τα πιο "Googlαρισμένα" ερωτήματα για το 2018, και τα αποτελέσματα είναι πιθανότατα αυτά που αναζήτησες και εσύ!

Διάβασε επίσης: Λίστες Google: Δεν θα πιστεύετε ποια Ελληνίδα celebrity αναζήτησαν περισσότερο οι χρήστες το 2018! [Βίντεο]

Μεταξύ των δέκα κορυφαίων ερωτήσεων που τέθηκαν ήταν: «ποιο concealer να χρησιμοποιήσω», «πώς να μάθω να κάνω γυαλάδες στο μακιγιάζ μου», «πώς θα πετύχω το τέλειο cat-eye look» και….. σε δεύτερη μοίρα ερωτήματα τύπου «τι είναι το lash lift» (και για να μην σε αφήσουμε με την απορία να σου πούμε ότι πρόκειται για περμανάντ και βαφή βλεφαρίδων).

Αλλά η κορυφαία ερώτηση ομορφιάς ολόκληρου του έτους είναι (τα, τα, τα, τα!): «Πώς να εφαρμόσετε μαγνητικές βλεφαρίδες»! Γιατί ναι(!), μια από τις μεγαλύτερες τάσεις του έτους που τελειώνει ήταν η τοποθέτηση των μαγνητικών βλεφαρίδων, οι οποίες, όπως πιθανότατα έχεις δει, είναι ένα είδος θαύματος ομορφιάς γιατί σχεδόν ενώνονται μόνες τους με έναν μαγικό τρόπο.

Δεν χρειάζονται κόλλα, τοποθετούνται πολύ εύκολα, είναι πολύ σταθερές και το σημαντικότερο: δεν νιώθεις βάρος στα μάτια σου. Μπορείς λοιπόν να τις δοκιμάσεις και να κλέψεις τις εντυπώσεις στο ρεβεγιόν των Χριστουγέννων!

Νικολέτα Μακρή