Γίνε μια άλλη με τα σέξι φθινοπωρινά τρεντ

11.10.2010
Θέλεις να είσαι μέσα στη μόδα ενώ παράλληλα να έχεις και το πιο λαμπερό μαλλάκι; Τότε Η Schwarzkopf Professional είναι εδώ

Θέλεις να είσαι μέσα στη μόδα ενώ παράλληλα να έχεις και το πιο λαμπερό μαλλάκι; Τότε Η Schwarzkopf Professional είναι εδώ με τη νέα της συλλογή Essential Looks Modern Times Collection, την απόλυτη βίβλο του hairstyling με όλες τις νέες τάσεις μόδας για την περίοδο Φθινόπωρο / Χειμώνας 2010 για να σε μυήσει σε όλα τα τρεντ της νέας σεζόν!

Οι προτάσεις του Essential Looks είναι προϊόν της δημιουργικής έμπνευσης μιας επίλεκτης ομάδας κομμωτών, που παρακολουθούν τις διεθνείς επιδείξεις μόδας του Λονδίνου, του Παρισιού, της Νέας Υόρκης και του Μιλάνου για να προσαρμόσουν τις κολεξιόν των σχεδιαστών στις ανάγκες της καθημερινότητας όλων άρα και τις δικές σου.

Ο Steve Hogan, Δημιουργικός Διευθυντής των Schwarzkopf Professional Essential Looks δήλωσε: «Είμαι γοητευμένος με τη συλλογή Modern Times Collection γιατί περιέχει ρεαλιστικά και πανέμορφα σχήματα και αποχρώσεις με μεγάλη εμπορικότητα. Τα Essential Looks αποτελούν τη διαρκή μας δέσμευση να προσφέρουμε κατευθείαν στους κομμωτές όλου του κόσμου ικανότητες κατευθυνόμενες από τη μόδα. Αυτή εδώ η συλλογή έγινε για να εξασφαλίσει ότι το 2010 θα είναι η καλύτερη χρονιά μας». Πώς είναι δυνατόν η νέα μόδα να μη γοητεύει και εσένα;

Η Essential Looks Modern Times Collection παρουσιάζεται σε τέσσερα fashion mood και καλά θα κάνεις να επιλέξεις αυτό που σε εκφράζει καλύτερα αν θες να δεις το σιτλ σου να απογειώνεται σε χρόνο dt:

Elegant Simplicity: η χαρά της απλότητας! Καθωσπρέπει, συντηρητική αλλά ταυτόχρονα θηλυκή και αισθησιακή, αυτή η τάση επιβάλλει επιστροφή στο διαχρονικό ντύσιμο, με σχήματα κλεψύδρας, πολυτελή υφάσματα και κλασικά κομμάτια. Τα μαλλιά είναι εξίσου θηλυκά, το παραδοσιακό στυλ ανανεώνεται χάρη στην άψογη εμφάνιση και τη λάμψη του. Κυριαρχούν οι μαγνητικές αποχρώσεις του πλούσιου μαρόν και της καστανής πολυτέλειας, ενώ ο όγκος και το πλούσιο styling κλέβουν τις εντυπώσεις.

Minimal Modernist: μινιμαλ ομορφιά!Επιστροφή στο μινιμαλισμό, καθώς οι καταναλώτριες επιζητούν ουσιαστικά πράγματα ποιότητας και επιπέδου. Καθαρά σχήματα ντύνονται με πολυτελή υλικά, όπως το δέρμα και το κασμίρ, και χρωματίζονται από μια ουδέτερη παλέτα, εστιάζοντας στην έξυπνη ραπτική. Στα μαλλιά, η τάση αυτή μεταφράζεται σε λιτά σχήματα που παραμένουν δίπλα στο κεφάλι και έχουν άψογο τελείωμα. Γνήσια φυσικά χρώματα, όπως το ξανθό του πάγου και το jet black, κάνουν το μονόχρωμο να υπνωτίζει. Απλό αλλά δυνατό.

Road Warrior: για να είσαι πάντα in! Βίαιο και προκλητικό, αυτό το look αναδεικνύεται στο σκοτάδι με μια ασυμβίβαστα μαύρη παλέτα, tribal στολίδια και αρρενωπή ραπτική. Πολεμικά αξεσουάρ κοσμούν το έντονο, αιχμηρό ντύσιμο. Τα μαλλιά κινούνται προς τα έξω με ταχύτητα, ενώ τα δομημένα looks είναι αυστηρά και μαχητικά. Τα χρώματα ξαφνιάζουν, φτάνοντας από το αστραφτερό μαύρο ως το κόκκινο της φωτιάς, ή ακόμα και στο ξανθό με σκούρο υπόβαθρο.

Love Story

Ένας κόσμος ρομαντικής νοσταλγίας αποκαλύπτεται, ντυμένος με ονειρικά σχέδια 70’s, αταίριαστα layers και σέξι κομμάτια που παραπέμπουν στη μούσα της εποχής Farrah Fawcett. Κυριαρχούν παιχνιδιάρικα, γυναικεία, ηλιοκαμένα χρώματα, παντελόνες και μείγματα λουλουδάτων και πλεκτών υφασμάτων. Τα μαλλιά παραμένουν χαλαρά, είτε με μπούκλες, είτε κυματιστά, για να προσθέσουν ένα ρομαντικό glamour look. Τα χρώματα ποικίλλουν από ανατολή σε ηλιοβασίλεμα, σε μια αισθησιακή ενότητα χάλκινων καστανών και χρυσών μελί. Άπειρα συγκινητικό!

Επίλεξε αυτό που σε εκφράζει καλύτερα και τόλμησε να εντυπωσιάσεις με το νέο σου στιλ στα μαλλάκι σου και νιώσε σα σταρ!