Τα απλά tips των hair experts για να διατηρήσεις αναλλοίωτο το χρώμα των μαλλιών σου μετά το κομμωτήριο

Τα απλά tips των hair experts για να διατηρήσεις αναλλοίωτο το χρώμα των μαλλιών σου μετά το κομμωτήριο
ΠΗΓΗ:@hoskelsa
3 απλά και πολύ εύκολα μυστικά.

Όσες βάφουμε τα μαλλιά μας, γνωρίζουμε καλά την αίσθηση ανανέωσης που νιώθουμε μόλις φύγουμε από το κομμωτήριο με φρεσκαρισμένο χρώμα. Ωστόσο, η διατήρηση αυτού του λαμπερού αποτελέσματος δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση, ιδιαίτερα το καλοκαίρι, όπου παράγοντες όπως ο ήλιος και το αλάτι της θάλασσας μπορούν να επηρεάσουν το χρώμα. Παρακάτω, σου έχω μερικά χρήσιμα και εύκολα tips, που προτείνουν οι hair experts, που θα βοηθήσουν το χρώμα των μαλλιών σου να διατηρηθεί ζωντανό και λαμπερό για περισσότερο καιρό.

Προϊόντα ειδικά για βαμμένα μαλλιά

Η επιλογή των κατάλληλων προϊόντων είναι το πρώτο βήμα για να διατηρηθεί η ζωντάνια του χρώματος. Χρησιμοποιώντας προϊόντα που είναι ειδικά σχεδιασμένα για βαμμένα μαλλιά, εξασφαλίζουμε ότι η απόχρωση θα παραμείνει έντονη και λαμπερή.

Θερμοπροστασία

Η προστασία των μαλλιών από τη θερμότητα είναι απαραίτητη για να μην αλλοιωθεί το χρώμα τους. Πριν χρησιμοποιήσεις πιστολάκι ή άλλα εργαλεία styling με θερμότητα, εφαρμόζουμε πάντα ένα θερμοπροστατευτικό προϊόν, το οποίο θα δημιουργήσει ένα προστατευτικό φράγμα που θα αποτρέψει τη φθορά από τη θερμότητα.

vammena mallia 90ff4

Ξέπλυμα με κρύο νερό

Για να κλειδώσουμε τη λάμψη και να παρατείνουμε τη διάρκεια του χρώματος, ολοκληρώνουμε το λούσιμο με δροσερό νερό. Το κρύο νερό βοηθάει να κλείσουν οι πόροι του τριχωτού και να διατηρηθούν τα θρεπτικά συστατικά των προϊόντων περιποίησης μέσα στα μαλλιά, κάνοντάς τα να φαίνονται πιο λαμπερά και υγιή.

Ακολουθώντας αυτά τα απλά κόλπα, μπορείς να απολαύσεις τα μαλλιά σου όπως ακριβώς ήταν τη στιγμή που βγήκες από το κομμωτήριο για ακόμα περισσότερο χρόνο.

Τελευταία τροποποίηση στις 17.08.2024 - 19:11