Mascara issues: H Rihanna έχει να σου προτείνει ένα πολύ ιδιαίτερο χρώμα για τις βλεφαρίδες σου

18.04.2018
Mascara issues: H Rihanna έχει να σου προτείνει ένα πολύ ιδιαίτερο χρώμα για τις βλεφαρίδες σου
Ο χειμώνας έδωσε τη θέση του στον ζεστό ήλιο της άνοιξης και ήδη η διάθεσή μας επηρεάζεται από τα καλοκαιρινά vibes.

Τα μαλλιά ξανθαίνουν, τα αρώματα γίνονται πιο ελαφριά και δροσερά και το μακιγιάζ μας ετοιμάζεται κι αυτό να συμβαδίσει με την «ελαφρότητα» του καλοκαιριού.

Η Rihanna, φρόντισε να κάνει την αρχή και να πει το «ναι» στο χρώμα που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας το καλοκαίρι του 2018. Κι αυτό δεν είναι άλλο από το baby pink.

Μόνο που η RiRi έκανε την ανατροπή και είπε να το φορέσει όχι μόνο στο εκκεντρικό της outfit μα…και στις βλεφαρίδες της! Καλά κατάλαβες. Το κορίτσι μας μάς πρότεινε με την εμφάνισή της στο Coachella Festival τη ροζ mascara.

Και πολύ καλά έκανε.

Πρόκειται για μια επιλογή αυστηρά καλοκαιρινή, που θα δώσει άλλο αέρα στο μακιγιάζ μας και σίγουρα θα εξασφαλίσει στην εμφάνισή μας αυτό το «κάτι παραπάνω» που όλες θέλουμε – κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες.

Προσοχή όμως: Φρόντισε να κρατήσεις το μακιγιάζ σου στο σύνολό του σε ήπιους τόνους, μιας και το ροζ χρώμα στα μάτια του είναι από μόνο του κάπως υπερβολικό, κυρίως από τη στιγμή που οι περισσότερες γυναίκες δηλώνουν εθισμένες στη μαύρη –άντε και στην καφέ- mascara.

Σκοπός είναι να λάμψεις, όχι να δημιουργήσεις κάτι υπερβολική.

Μήπως ήρθε η ώρα για τα καλοκαιρινά μας ψώνια;