Ο Λιάγκας όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί: Το διαζύγιο των γονιών του

02.04.2015
Ο Γιώργος Λιάγκας σπάνια αναφέρεται σε πολύ προσωπικά του ζητήματα, ενώ ελάχιστες είναι οι φορές που έχει αναφερθεί στο χωρισμό των γονιών του.

Ωστόσο, το πρωί της Πέμπτης (2/4) ο παρουσιαστής προχώρησε σε μία πολύ προσωπική εξομολόγηση, όπου μεταξύ άλλων, παραδέχτηκε ότι τού έχει στοιχήσει ο χωρισμός και όλα "τα κόμπλεξ που έχω και κουβαλάω στη ζωή μου τα κουβαλάω εξαιτίας αυτού του γεγονότος»!

Αφορμή για να ανοίξει την καρδιά του στον "αέρα" του Πρωινού στάθηκαν οι δηλώσεις του σχεδιαστή Νίκου Αποστολόπουλου, ο οποίος διαφωνεί να υιοθετεί ένα ομοφυλόφιλο ζευγάρι παιδί. Στην εκπομπή σχολίασαν τις δηλώσεις με τη Σάσα Σταμάτη και κυρίως τη Μαίρη Συνατσάκη να διαφωνούν. Μέχρι που η κουβέντα έφτασε στο διαζύγιο και ο Λιάγκας πήρε το λόγο.


«Βγαίνουν οι ψυχολόγοι όλοι και λένε ότι είναι καλύτερο να χωρίζουν οι γονείς. Ρώτα εμένα που είμαι παιδί χωρισμένων γονιών και δεν το έχω ξεπεράσει ποτέ»,είπε αναφερόμενος στη Συνατσάκη, η οποία είναι επίσης παιδι χωρισμένων γονιών.

Και συνέχισε: «Τα παιδιά ποτέ δεν θέλουν να χωρίσουν οι γονείς τους. Ποτέ! Εγώ δεν το έχω ξεπεράσει. Χώρισαν άσχημα οι γονείς μου και δεν το έχω ξεπεράσει ποτέ! Κι όλα τα κόμπλεξ που έχω και κουβαλάω στη ζωή μου τα κουβαλάω εξαιτίας αυτού του γεγονότος. Όταν κάνεις παιδιά, βάζεις τον εαυτό σου πίσω, τρως τα σκατά σου και είσαι για τα παιδιά σου, γιατί τα παιδιά είναι το κέντρο του κόσμου. Η δική μου ηθική και η δική μου προσέγγιση αυτή είναι και δεν με ενδιαφέρει τι λένε όλοι οι ψυχολόγοι του κόσμου».

Μάλιστα, "κάρφωσε" όσους χωρισμένους γονείς βγαίνουν και δηλώνουν ότι τα παιδιά τους είναι ευτυχισμένα μετά το διαζύγιο, λέγοντας ότι ευτιχισμένοι είναι οι ίδιοι και όχι τα παιδιά. Ωστόσο, εξήγησε ότι δε λέει να μην χωρίζει ένα ζευγάρι όταν υπάρχουν ακραίες καταστάσεις, όπως ξυλοδαρμός ή κέρατο. Αλλά όπως τόνισε, διαφωνεί με εκείνους που χωρίζουν λόγω καθημερινότητας και που υποστηρίζουν ότι κατάλαβαν ότι τελικά δεν ταιριάζουν!