Αποκάλυψη Λιάγκα για Κων/να Σπυροπούλου

19.12.2014
Η περίπτωση της Κων/νας Σπυροπούλου έχει απασχολήσει τους πάντες, μαζί και το Πρωινό. Εξάλλου, ουκ ολίγες φορές έχουν αναφερθεί στην ξανθιά παρουσιάστρια του Alpha.

Το πρωί της Παρασκευής (19/12) ασχολήθηκαν με το δημοσίευμα ότι η Σπυροπούλου το απόγευμα της Τετάρτης (17/12) επισκέφτηκε Μονή, που λύνει τα... μάγια. Και τα σχόλια έδωσαν και πήραν, ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν και στα δημοσιεύματα ότι η παρουσιάστρια σε ένα από τα τελευταία μίτινγκ ήταν εκτός εαυτού χρησιμοποιώντας απίστευτους χαρακτηρισμούς εναντίον των συνεργατών της.

Πρώτη η Φαίη Σκορδά απόρησε με τη συμπεριφορά της. «Εγώ τόσα χρόνια σε κανάλια, έχω περάσει από TV Μακεδονία, ALTER, MEGA, ANT1 τώρα και δεν έχω δει κανέναν ιδιοκτήτη να συμπεριφέρεται και να μιλά έτσι όπως η Σπυροπούλου στους συνεργάτες της. Αυτή πως το κάνει;» είπε.

Τότε, ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε ότι προφανώς έχει το ελεύθερο, ενώ αποκάλυψε ότι η Σπυροπούλου θα συνεχίσει κανονικά στον ALPHA και το 2015! «Δεν σας έχει τύχει να κάνετε παρέα με έναν άνθρωπο που δεν είναι και τόσο σωστός; Αλλά να τον κάνετε παρέα γιατί τον συμπαθείτε; Ε, η Σπυροπούλου είναι το χαϊδεμένο παιδί του ALPHA, της έχουν αδυναμία στο κανάλι» είπε όλο νόημα.