Κωστάκη: Και νέα επίθεση στην Κορομηλά

22.04.2014
Βρε μια... ωραία ατμόσφαιρα είναι εκεί στο J2US, ειδικά μετά την άγρια επίθεση της Ράνιας Κωστάκη και του Γιώργου Γιαννιά στην επιτροπή.

Το ζευγάρι είχε δηλώσει στο τελευταίο live ότι από εδώ και πέρα δε θα μετρά γι' αυτούς η γνώμη της επιτροπής. Ωστόσο, η Κωστάκη επανήλθε με νέα απίθεση στη Ρούλα Κορομηλά.

«Όταν τελείωσα το τραγούδι ο coach μου και ο δάσκαλος φωνητικής μου είπαν ότι το είπα πάρα πολύ καλά. Κάποια στιγμή άκουσα κάποια σχόλια ότι δεν πάτησα καλά πάνω στο τραγούδι. Εκεί πραγματικά θύμωσα γιατί ήταν άδικο» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: «Τον κ. Θεοφάνους δεν τον θεωρώ άδικο. Είναι ο μόνος που έχει δικαιώματα να κρίνει φωνητικά εμάς. Όλοι οι άλλοι κρίνουν άλλα πράγματα, ο καθένας στο είδος του».

Και ολοκλήρωσε με πυρά για τη Ρούλα: «Δεν ακυρώνω κανέναν. Ακυρώνω τις λάθος κριτικές. Εννοείται ότι σέβομαι τον καθένα στο είδος του και κριτική για τις φωνητικές ικανότητες δέχομαι μόνο από τον κ.Θεοφάνους. Άκουσα από την κ. Κορομηλά ότι ήμουν εκτός τόνου και εκτός τραγουδιού. Αυτή ήταν η κριτική της!».