Κωνσταντίνα: Άγριο «κράξιμο» σε Σκορδά-Λιάγκα

31.10.2013
Έξαλλη είναι η Κωνσταντίνα με την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα και αποκαλύπτει μάλιστα ότι την Δευτέρα που ήταν καλεσμένη τους, υπήρξε ένταση μεταξύ τους.

Μάλιστα, η γνωστή τραγουδίστρια δεν διστάζει να «κράξει» στο περιοδικό ΕΓΩ το ζεύγος, για τον τρόπο που την αντιμετώπισαν, ενώ τους κατηγορεί ότι κουτσομπολεύουν για χάρη της τηλεθέασης.

Η Κωνσταντίνα το βράδυ της Κυριακής ήταν η πρώτη που αποχώρησε από το DWTS και για το λόγο αυτό πήγε καλεσμένη στο Πρωινό. Ωστόσο, μόνο παράπονα έχει από τον τρόπο που την αντιμετώπισαν.

«Όταν αποχωρεί ένας καλλιτέχνης -και μιλώ για όλους τους συμμετέχοντες όχι μόνο για εμένα- το κανάλι με τον τρόπο του ευχαριστεί τον παίκτη που δέχθηκε να συμμετάσχει. Ένας τρόπος για να το εκφράσουν είναι να δείξουν την εμφάνισή του όταν τον καλούν σε κάποια εκπομπή. Δεν έδειξαν τίποτα! Ο Λιάγκας είπε “Α! δεν είδα πώς χόρεψες. Θα το δω στο βίντεο τώρα”. Το βίντεο δεν μπήκε ποτέ στην ουσία, γιατί αυτό που έδειξαν ήταν αποσπάσματα από όλους τους διαγωνιζόμενους», είπε.

Και συνεχίζει με «κράξιμο», αφού όπως λέει, στόχος του παρουσιαστή είναι το κουτσομπολιό και κυρίως αν ο Μιχάλης Μουρούτσος τα έχει με την παρτενέρ του! «Αν ήταν σοβαροί, όταν με καλούσαν, θα έδειχναν το βίντεό μου, τις κριτικές που έλαβα, τη βαθμολογία. Θα έπρεπε να δώσουν βάση στον καλεσμένο τους, να δουν πώς έφυγε. Αλλά αυτό ήθελαν να το καλύψουν και έπεσαν σε κουτσομπολίστικες και δεύτερες καταστάσεις. Γι’ αυτό εκνευρίστηκα».

Και καταλήγει: «Ήταν προσβλητικό για τον καλεσμένο τους να μιλούν μεταξύ τους και να λένε σαχλαμάρες. Προσπαθούν να ρίξουν το επίπεδο της εκπομπής για να έχουν τηλεθέαση. Και τα καταφέρνουν τώρα, μακροπρόθεσμα, όμως, δεν θα τους βγει σε καλό»