Ο άντρας-κυνηγός Ιωάννου την «έπεσε» στη Ναταλία

27.09.2013
Την πρώτη του συνέντευξη, όπου παραδέχεται ανοιχτά τόσο τη σχέση του όσο και τον έρωτα του για τη Ναταλία Γερμανού, έδωσε ο Μάνος Ιωάννου.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά ο 25χρονος ηθοποιός μάς έκανε και.... γενναιόδωρες αποκαλύψεις από τη σχέση τους, όπως πώς έγινε το κονέ και πώς έμαθε η μάνα του ότι τα έχει με την αρκετά μεγαλύτερη του παρουσιάστρια.

Αν και η διαφορά ηλικίας δεν απασχόλησε ούτε μάνα ούτε γιο. "Ποια διαφορά ; Έτσι κι αλλιώς θέλω η γυναίκα να είναι ωριμότερη από μένα, να πατάει σταθερά στα πόδια της, να έχει δυναμισμό πέρα από γοητεία- βέβαια είναι πολύ ωραία γυναίκα η Ναταλία! Μου αρέσουν όλα της. Και το χιούμορ της πολύ» δήλωσε στο Τv Ζάπινγκ, ενώ ναι παραδέχτηκε ότι είναι... πολύ ερωτευμένος μαζί της! Σνιφ, σνιφ. Συγκινητικές στιγμές, λέμε.

Και ανατριχιαστική η αποκάλυψη ότι ο Ιωάννου, ως άνδρας κυνηγός που είναι (και το λέει ο ίδιος δηλαδή), κυνήγησε τη Ναταλία, η οποία ως κορίτσι (μικρό, μεγάλο δεν έχει σημασία) δεν υπήρχε περίπτωση να κάνει την πρώτη κίνηση. Ο 25χρονος ηθοποιός είναι αρκετά λαλίστατος στο TV Ζάπινγκ, αφού αποκάλυψε και πώς έμαθε η μαμά του ότι έχει σχέση με την Γερμανού.

«Από τα έντυπα έμαθε η μαμά μου τη σχέση μας" αποκάλυψε, ενώ όπως είπε, η μητέρα του δεν έχει πρόβλημα με τη... νύφη. "Τι να μου πει ; Εκτιμά τη δουλειά της και τη μόρφωσή της και τη θεωρεί ωραία γυναίκα" είπε.