Μυστήριο: Η Ελένη & ο ηγούμενος που τη... φυγάδευσε

31.01.2013
Στην Άνδρο βρέθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο η Ελένη Μενεγάκη, όπου συνάντησε τον αγαπημένο της Ματέο. Μέχρι εδώ καλά και γνωστά...

Ωστόσο, μυστήριο αποτελεί ο τρόπος που έφτασε το Λενιώ στο νησί, αφού φάνηκε ότι ήθελε να περάσει απαρατήρητη, ενώ τη συνόδευσε η... φυγάδευσε μπορείς να πεις ένας ηγούμενος Μονής του νησιού! Τη διαδρομή της Ελένης από τα στούντιο του Alpha μέχρι το λιμάνι κατέγραψε ο φακός του ΟΚ και είναι να απορείς εσύ ο έρμος αναγνώστης με τα βάσανα της καθημερινότητας σου, που την παρουσιάστρια βασανίζει μόνο πως θα ξεφύγει από τον παπαράτσι.

Ή πώς θα μεταβεί στον αγαπημένο της χωρίς να την πάρει κανείς είδηση. Και να πεις ότι πρώτη φορά κάνει το δρομολόγιο αυτό; Ή να πεις ότι έχει κρυφά τα ταξίδια της στην Άνδρο; Τέλος πάντων, όπως διαβάζουμε στο περιοδικό, η Μενεγάκη μετά το τέλος της εκπομπής της την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου, αναχώρησε βιαστική από το Πικέρμι επιβιβαζόμενη-στην προσπάθειά της να περάσει απαρατήρητη- σε τζιπ συνεργάτη και όχι στο δικό της αυτοκίνητο.

Στη διάρκεια της διαδρομής προς το λιμάνι έκανε μια στάση για να επιβιβαστεί στο δικό της αυτοκίνητο που βρισκόταν σε συγκεκριμένο σημείο, και συνέχισε τη διαδρομή της προς Ραφήνα. Κατά την άφιξή της στο λιμάνι παρέμεινε για αρκετή ώρα μέσα στο αυτοκίνητό της, ενώ βγήκε φορώντας πάντα την κουκούλα της, μόνο όταν την πλησίασε ένας γνωστός της μοναχός.

Ο μοναχός τη βοήθησε να μεταφέρει τις αποσκευές της στο δικό του αυτοκίνητο και κάθισε στη θέση του συνοδηγού.

«Δεν έβγαλε την κουκούλα της καθόλου, ενώ ακόμα και μέσα στο αυτοκίνητο ήταν σκυφτή και απέφευγε να κοιτάξει προς τα έξω» μαρτυρά στο ΟΚ! πρόσωπο που την είδε στο λιμάνι