ΑΝΤ1 αγνοείται: Γιατί εξαφανίστηκε το κανάλι;

30.01.2013
Αναστάτωση προκλήθηκε στους τηλεθεατές και δη στους φαν της σειράς του Σουλεϊμάν του Μεγαλοπρεπή όταν πάνω στο καλό, έπεσε λευκό στην οθόνη του ΑΝΤ1.

Και μάταια περίμεναν να επανέλθει, αφού η οθόνη πότε άλλαζε χρώμα, ενώ το σήμα είχε χαθεί. Μισή ώρα αργότερα το σήμα επανήλθε, όμως στις 22:37 έπεσε και πάλι μαύρο. Και το πρόβλημα αυτό κράτησε γι αρκετή ώρα, μέχρι που επανήλθε η εικόνα (στην αρχή χωρίς ήχο) και ο Σουλεϊμαν μετ’ εμποδίων έπαιξε από την αρχή.

Τα σενάρια και οι υποθέσεις για το τι συνέβη έδιναν κι έπαιρναν. Στο Twitter ο κόσμος οργίασε, μέχρι που ήρθε η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού κι έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. Ούτε δάκτυλος των αντι-Σουλειμάν ήταν, ούτε ο ΑΝΤ1 είχε απλήρωτο το ρεύμα και του το έκοψε η ΔΕΗ. Ένα πρωτοφανές τεχνικό πρόβλημα στην τροφοδοσία του ρεύματος προκάλεσε το γενικό μπλακ άουτ, αφού πρόβλημα είχαν ακόμη η ιστοσελίδα του ΑΝΤ1 καθώς και το ραδιόφωνο του Ομίλου.

«Ένα πρωτοφανές τεχνικό πρόβλημα που αφορά στην τροφοδοσία του ηλεκτρικού ρεύματος οδήγησε στη διακοπή μετάδοσης του τηλεοπτικού μας σήματος. Ο ΑΝΤ1 ζητά συγγνώμη από το τηλεοπτικό κοινό. Σύσσωμο το τεχνικό μας τμήμα εργάζεται για την ταχύτερη αποκατάσταση της τεχνικής βλάβης», ανέφερε χαρακτηριστικά το μήνυμα του σταθμού στο Twitter.

Για το πρωτοφανές σε έκταση χρόνου τεχνικό πρόβλημα μίλησε το πρωί της Τετάρτης από την εκπομπή του ο Γιώργος Παπαδάκης. «Καλημέρα είμαστε ακόμα ζωντανοί! Τι πράγμα ήταν αυτό;; Τι γκαντεμιά!! Συγνώμη για τη διακοπή στο σήμα του σταθμού. Χθες βρισκόμασταν σε μια φοβερή κινητοποίηση. Όλο το τεχνικό τμήμα του σταθμού σύσσωμο .. Δεν ευθύνεται για τη βλάβη και ήταν στο πόδι για να το αποκαταστήσει» είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι το βράδυ ήταν στο Παλλάς και τον ρωτούσαν τι συνέβαινε. «Επικοινώνησα με τον σταθμό και έμαθα για το τεχνικό πρόβλημα που είχε να κάνει με την τροφοδοσία του ηλεκτρικού ρεύματος. Κόπηκε στη μέση ο «Σουλεϊμάν» και δε μεταδόθηκαν οι «ράδιο αρβύλα» και το «Όλα».Σήμερα θα μεταδοθεί κανονικά το πρόγραμμα που δεν έπαιξε χθες».

Και πράγματι, το βράδυ της Τετάρτης το πρόγραμμα θα αλλάξει, αφού οι Ράδιο Αρβύλα και το Όλα μπάχαλο θα μεταδοθούν απόψε, ενώ δεν θα προβληθεί το «Βράδυ» του Πέτρου Κωστόπουλου.