Σταματέρη: Η συγνώμη Λοβέρδου & τα δάκρυα στον "αέρα"

28.01.2013
Ο κακός χαμός έχει γίνει μετά από μία παραπληροφορημένη ανάρτηση γνωστού δημοσιογράφου στο Facebook ο οποίος με σχόλιο του τα έχωνε στην Μαρία Σταματέρη για την πρεμιέρα της εκπομπής της στην κρατική τηλεόραση.

Μάλιστα, ο Γιάννης Λοβέρδος - περί αυτού ο λόγος - έσπευσε να εξηγήσει με τι "ρουσφέτι" πήρε εκπομπή η Σταματέρη και πώς ο ελληνικός λαός πληρώνει και άλλες πρώην συζύγους που επίσης έχουν εκπομπή στην κρατική. Ωστόσο, ο γνωστός δημοσιογράφος παρέλειψε το σημαντικότερο, να διασταυρωσει την πληροφορία σχετικά με την Σταματέρη και η επίμαχη ανάρτηση έπεσε στην αντίληψη του Σταμάτη Μαλέλη. Και μπορείς να φανταστείς τι ακολούθησε.

"Σήμερα ξεκινά εκπομπή στη ΝΕΤ κι η Μαρία Σταματερη, πρώην σύζυγος του φίλου μου του Μαλέλη. Στη ΝΕΤ συνεχίζει κι η Ελένη Κατρίτση, πρώην σύζυγος του Χατζηνικολάου ενώ συνεχίζεται κι η άθλια εκπομπή της κόρης Σαλαγκούδη με τεράστιο κόστος και μηδενική τηλεθέαση. Το όργιο ρουσφετολογικών προσλήψεων στη χρεοκοπημένη ΕΡΤ κι η ευθύνη της κυβέρνησης Σαμαρά που περικόπτει οριζόντια μισθούς και συντάξεις για το αίσχος αυτό είναι τεράστια" έγραψε ο Λοβέρδος στην προσωπική του σελίδα.

Ο Μαλέλης του απάντησε στα σχόλια, εξηγώντας ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο κι έτσι το βράδυ της Κυριακής, ο γνωστός δημοσιογράφος ζήτησε συγνώμη για την εν λόγω ανάρτηση. "Φαίνεται ότι έκανα λάθος διότι παρασύρθηκα από τα προγράμματα που λανθασμένα δημοσίευσαν ότι αρχίζει εκπομπή στη ΝΕΤ η Μαρία Σταματερη πρώην σύζυγος του Σταμάτη Μαλέλη. Παραδέχομαι το λάθος μου στην συγκεκριμένη περίπτωση και τους ζητώ συγγνώμη. Αλλα αυτο δεν αναιρεί την ουσία τις απαράδεκτες αιτίες και ρουσφετολογικές προσλήψεις στην ΕΡΤ που αποτελούν αίσχος για την κυβέρνηση".

Η ιστορία αυτη δεν έμεινε ασχολίαστη από την Μεσημεριανή Μελέτη, όπου η Σταματέρη φανερά φορτισμένη με το όλο σκηνικό και την αναίτια επίθεση ξέσπασε σε κλάματα, ενώ δε δεχτηκε τη συγνώμη του Λοβέρδου. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του, αλλά η απάντηση που πήρε ήταν διαφορετική.

«Είναι κατάντια από συναδέλφους που είναι χρόνια στον χώρο χωρίς να τσεκάρουν οτιδήποτε να θίγουν επαγγελματικές και προσωπικές συνειδήσεις. Δε χρειάζεται να πω ότι 25 χρόνια στον χώρο είμαι μέλος της ένωσης συντακτών και έχω ξεκινήσει να δουλεύω από φοιτήτρια στα ΜΜΕ. Κατά καιρούς συνάδελφοι χρησιμοποιούν τη λέξη η πρώην σύζυγος η οποία βρίσκεται στον χώρο κτλ… Αυτό (τον ρατσιστικό χαρακτηρισμό) όταν τον ακούω από κάποιους που δεν ξέρουν δεν με ενοχλεί» δήλωσε και αποκάλυψε στη συνέχεια:

"Πήρα τον κύριο Λοβέρδο και του είπα ότι πρέπει να μου ζητήσεις συγγνώμη. Η απάντηση του ήταν ότι γουστάρω θα γράφω, οπότε σκέφτηκα να του κάνω αγωγή. Μέχρι εδώ»…