Καραβάτου: Αποκάλυψε το μυστικό. Τι λέει ο Κρατερός;

10.07.2012
Μέχρι την περασμένη Παρασκευή, το μεγάλο (πιο μεγάλο δεν υπήρχε) μυστικό της εγχώριας showbiz ήταν το όνομα που θα δώσουν στην κόρη τους, ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου.

Ρε χρυσούς να τους έκανες, ρε να τους σταύρωνες, αυτοί δεν αποκάλυπταν με τίποτε πώς θα βαφτίσουν τη μικρή. Δεν ξέρω αν ήθελαν να μας το κάνουν surprise για τη βάφτιση ή φοβόντουσαν ότι θα αρέσει τόσο πολύ που θα τους το κλέψουν άλλοι γονείς.

Γιατί βλέπεις, το ζεύγος επί μήνες παιδευόταν σε βιβλία, εγκυκλοπαίδειες και εορτολόγια μέχρι να βρει το όνομα που θα ταίριαζε ταμάμ στην μονάκριβή τους. Ε και προφανώς, μετά από τέτοιο παίδεμα θα ήταν αμαρτία να τους το κλέψουν και να χάσουν την αποκλειστικότητα και κυρίως τη μοναδικότητα του ονόματος. Γι αυτό και σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Κατσούλης αρνήθηκε κατηγορηματικά να το αποκαλύψει, μήπως και του το ματιάσουν.

Μα επιτέλους, τι όνομα βρήκαν και αυτοί οι γονείς και τους έχει πιάσει τέτοιο άγχος; Μέχρι που πήγε η Καραβάτου καλεσμένη στην Τατιάνα Στεφανίδου και (ουπς) μαρτύρησε το μεγάλο μυστικό.... Ναι, μάθαμε το όνομα που θα δώσουν στη μικρή.... Ιλιάδα!!! Αλλά θα την φωνάζουν με το υποκοριστικό.... Αέλια!!!!

Υ.Γ. Μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι: Δεν κινδυνεύουν με κλοπή... πνευματικών δικαιωμάτων!!!