Η Meghan έχει γενέθλια: Οι ευχές της Βασίλισσας, του Κάρολου και της Kate έχουν τη σημασία τους

04.08.2020
Η Meghan έχει γενέθλια: Οι ευχές της Βασίλισσας, του Κάρολου και της Kate έχουν τη σημασία τους
39 κεράκια σβήνει σήμερα η δούκισσα του Sussex η οποία παρόλο που δεν βρίσκεται κοντά στη royal οικογένειά της, εκείνοι της ευχήθηκαν δημόσια, όπως έπρεπε (ίσως και καλύτερα, εδώ που τα λέμε!!)

4 Αυγούστου 2020 σήμερα και η Meghan Markle γίνεται 39 ετών με τα φετινά της γενέθλια να είναι πολύ διαφορετικά καθώς θα είναι τα πρώτα που θα γιορτάσει μετά την οικειοθελή "απομάκρυνσή" της ίδιας και της οικογένειάς της από τη βασιλική οικογένεια.

Στο Λος Άντζελες βρίσκει τη Meghan η φετινή γιορτή. Μαζί με τον σύζυγό της Harry, τον γιο τους, Archie και -κατά πάσα πιθανότητα- τη μητέρα της, Doria.

Παρότι, όμως, τα πράγματα μεταξύ των Sussexes και της βασιλικής οικογένειας δεν είναι τα καλύτερα και ενώ οι αποκαλύψεις της βιογραφίας τους που μόλις κυκλοφόρησε ίσως βαραίνουν το "φορτίο", οι γαλαοζαίματοι συγγενείς αποφάσισαν να ευχηθούν στη νύφη τους, "με δόξα και τιμή".

Με αναρτήσεις που έγιναν την ίδια ώρα (το συνηθίζουν αυτό στα royal accounts σε αντίστοιχες περιπτώσεις) είχαμε τις ευχές από τους επίσημους λογαριασμούς του παλατιού, δηλαδή της βασίλισσας, του Κάρολου και τις Καμίλα και των Cambridges.

H βασίλισσα ευχήθηκε στη Meghan με μία κοινή τους φωτογραφία από το 2018:

Ο Κάρολος και η Καμίλα με ένα πανέμορφο προφίλ της ίδιας:

Happy Birthday to The Duchess of Sussex! 🎈 📸 PA

A post shared by Clarence House (@clarencehouse) on Aug 4, 2020 at 12:59am PDT

Και ο William με την Kate με μία γλυκύτατη φωτογραφία της εορτάζουσας από κάποια δημόσια εκδήλωση, καθώς έχει γονατίσει για να μιλήσει με ένα παιδάκι (κάτι πολύ συνηθισμένο για τη Meghan)

Μετά την εκκωφαντική σιωπή από το παλάτι ανήμερα της δεύτερης επετείου γάμου των Sussexes φέτος, οι αναρτήσεις αυτές ίσως έχουν μια διαφορετική σημασία ως προς τη σχέση του semi-royal ζεύγους με το Μπάκιγχαμ. Ποιος ξέρει; Εμείς το καταθέτουμε, μαζί με το σημειολογικό κόμμάτι περί του πώς αποκαλείται η Meghan σε όλες αυτές τις αναρτήσεις. Παρόλο που η ίδια έχει δηλώσει ότι προτιμά το όνομά της αντί του τίτλου της πια (όπως και ο σύζυγός της, εξάλλου) το παλάτι επιμένει να χρησιμοποιεί το "επίσημο" που, ούτως ή άλλως, δεν έχει χάσει!

Για την ιστορία, πέρσι τέτοια μέρα, που ο λογαριασμός των Sussexes ήταν ακόμη ενεργός, ο Harry είχε ευχηθεί με έναν πολύ γλυκό τρόπο στη σύζυγό του. Θυμήσου το ΕΔΩ