Η Τσέλσι απέρριψε τον πρίγκιπα Χάρι

11.11.2011
Η σχέση τους κράτησε επτά χρόνια αλλά δεν κατέληξε στον γάμο για τον οποίο ακόμη και πολύ πρόσφατα «παιζόταν» πολλά στοιχήματα. Τώρα το πρώην ζευγάρι, έρχεται ξανά στο προσκήνιο, αλλά για διαφορετικό λόγο .

Η σχέση τους κράτησε επτά χρόνια αλλά δεν κατέληξε στον γάμο για τον οποίο ακόμη και πολύ πρόσφατα «παιζόταν» πολλά στοιχήματα. Τώρα το πρώην ζευγάρι, έρχεται ξανά στο προσκήνιο, αλλά για διαφορετικό λόγο.

Παρόλο που ο δεσμός της Τσέλσι Ντέιβι (Chelsy Davy) και του πρίγκιπα Χάρι (prince Harry) τελείωσε ουσιαστικά εδώ και αρκετό καιρό, φαίνεται ότι δεν συνέβη το ίδιο και στη μεταξύ τους αφοσίωση.

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα η 27χρονη δικηγόρος από τη Ζιμπάμπουε μόλις αρνήθηκε μια πολύ προσοδοφόρα προσφορά για να δημοσιεύσει τα απομνημονεύματά της –όσον αφορά στη σχέση της με τον τρίτο στη σειρά διαδοχής για τον βρετανικό θρόνο.

Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν τον νεαρό πρίγκιπα να νιώθει πολύ «ανακουφισμένος». Ποιος ξέρει τι κρύβεται πίσω από την ιστορία τους!

Πηγές κοντά στην Τσέλσι αναφέρουν ότι παρόλο που εκείνη και ο Χάρι είχαν χωρίσει αρκετά νωρίτερα, η στιγμή που κατάλαβε ότι η οριστική τελεία στο κάθε ενδεχόμενο επανασύνδεσή της είχε μπει, ήταν στον γάμο του πρίγκιπα Γουίλιαμ (prince William) με την Κέιτ (Kate).

Ξαφνικά, έγινε ξεκάθαρο στο μυαλό της ότι η ζωή στην οποία έμπαινε η γυναίκα που πιθανότατα να γινόταν κάποια στιγμή «συνυφάδα» της, δεν έκανε για την ίδια. Δεν την ήθελε. Και ήταν σίγουρη για αυτό.

Λέγεται μάλιστα ότι μόλις εξομολογήθηκε την «αποκάλυψή» της στον Χάρι, εκείνος δέχτηκε τους λόγους της χωρίς δεύτερη κουβέντα και συμφώνησε να τελειώσουν εκεί τη σχέση τους. Και τυπικά, δηλαδή…

Η Τσέλσι συνέχισε τη ζωή της κανονικότατα και μόλις πρόσφατα φαίνεται ότι της προσφέρθηκε ένα αστρονομικό ποσό για να ανοίξει το στόμα της και να μιλήσει για τη σχέση της με τον νεαρό γαλαζοαίματο.

Εκείνη όμως φαίνεται ανένδοτη στην απόφασή της να μη μιλήσει ΠΟΤΕ για εκείνη την εποχή. Αυτό θα πει πίστη και αφοσίωση. Εύγε…

Στο μεταξύ, ο νεαρός πρίγκιπας αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα καθώς ο δήμαρχος της πόλης κοντά στην οποία το στράτευμά του θα παραμείνει τον επόμενο μήνα τον προειδοποίησε εμμέσως πλην σαφώς «να μείνει μακριά από τα αγά κορίτσια τους». Αλλιώς…

Ζωή Κίττα