Λατίνα πορνοστάρ μάς εύχεται καλή χρονιά

27.12.2013
Τελευταίες μέρες του χρόνου και πρέπει να αποχαιρετήσουμε το γρουσούζικο 13 με ανεβασμένη διάθεση. Εγγύηση λοιπόν αποτελεί η θεά Εσπεράντζα Γκόμεζ (Esperanza Gomez) που φωτογραφήθηκε για το Αργεντίνικο Playboy. H 30χρονη με το κολασμένο κορμί και το πρόστυχο πρόσωπο κατάφερε να μας ξεσηκώσει με χαρακτηριστική ευκολία ποζάροντας ολόγυμνη σε διάφορα σκηνικά με πολλαπλούς συμβολισμούς. Για όσους δεν γνωρίζουν και φαντασιώνονται διάφορα βλέποντας τις λαχταριστές της φωτογραφίες πρέπει να ενημερώσουμε ότι το μωρό είναι ηθοποιός και δραστηριοποιείται στο χώρο των ερωτικών ταινιών. Σημαντικό επίσης είναι ότι έχει ζώδιο στον Tαύρο πράγμα που ίσως την βοηθάει να βγάζει νοκ άουτ διάφορους άλλους «ταύρους» παρτενέρ στις επιμορφωτικές ταινίες που πρωταγωνιστεί.

Τελευταίες μέρες του χρόνου και πρέπει να αποχαιρετήσουμε το γρουσούζικο 13 με ανεβασμένη διάθεση. Εγγύηση λοιπόν αποτελεί η θεά Εσπεράντζα Γκόμεζ (Esperanza Gomez) που φωτογραφήθηκε για το Αργεντίνικο Playboy.

H 30χρονη με το κολασμένο κορμί και το πρόστυχο πρόσωπο κατάφερε να μας ξεσηκώσει με χαρακτηριστική ευκολία ποζάροντας ολόγυμνη σε διάφορα σκηνικά με πολλαπλούς συμβολισμούς.

Για όσους δεν γνωρίζουν και φαντασιώνονται διάφορα βλέποντας τις λαχταριστές της φωτογραφίες πρέπει να ενημερώσουμε ότι το μωρό είναι ηθοποιός και δραστηριοποιείται στο χώρο των ερωτικών ταινιών.

Σημαντικό επίσης είναι ότι έχει ζώδιο στον Tαύρο πράγμα που ίσως την βοηθάει να βγάζει νοκ άουτ διάφορους άλλους «ταύρους» παρτενέρ στις επιμορφωτικές ταινίες που πρωταγωνιστεί.