Αφιέρωμα στο brazilian (δεν το λατρεύουν μόνο στη Βραζιλία)

09.07.2012
Ο όρος αναφέρεται στο βραζιλιάνικο μπικίνι, το λεγόμενο και 2/3, το οποίο φέρνει στο μυαλό μας δίμετρες καλλίγραμμες Βραζιλιάνες να παίζουν μπιτς-βόλει στην εξωτική Ιπανέμα. Συγκεντρώσαμε τα πιο σέξι brazilian και ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ: - Διάσημη Ιταλίδα παρουσιάστρια με ροζ brazilian - Τιμημένο brazilian έκανα θυσίες να σε φορέσω (τάδε έφη ξανθή Σουηδέζα στο Μαϊάμι) - Έτσι φοράνε το brazilian στη Σιβηρία! - Ηρώ Λεγάκη: Η ελληνική κορμάρα με brazilian - Η πιο καυτή Πατρινιά με brazilian - Η Μις Φιλανδία με καυτό μπραζίλιαν - Να σου πέφτει και το βρακάκι - Πω Ποπόοοο! Ατύχημα! - Χούφτωσ' την, χούφτωσ' την... - Λύθηκε το μαγιό της πρώην Μις Βρετανία - Υπάρχουν και μπραζίλιαν σορτς - Η Ζιζέλ ξέρει! Επιμέλεια Χ.Τ.

Τι μπορεί να σκέφεται μια γυναίκα όταν έρχεται καλοκαίρι; Μα φυσικά την κυτταρίτιδα, τα «ψωμάκια» και το μπρονζέ μαύρισμα σε ατελείωτες δαντελωτές παραλίες... Είναι η ιδανική εποχή για... γυμναστικές επιδείξεις στην παραλία και φυσικά το «πάνω χέρι» το έχουν τα αψεγάδια κορμιά που συνήθως φορούν το λεγόμενο brazilian.

Ο όρος αναφέρεται στο βραζιλιάνικο μπικίνι, το λεγόμενο και 2/3, το οποίο φέρνει στο μυαλό μας δίμετρες καλλίγραμμες Βραζιλιάνες να παίζουν μπιτς-βόλει στην εξωτική Ιπανέμα.

Πίσω στο Χόλιγουντ, το συγκεκριμένο ερωτικό κιλοτάκι αποτελεί για κάθε άντρα έναν από τους τέσσερις λόγους λατρείας στο λατινοαμερικάνικο αυτό κράτος. Οι υπόλοιποι τρεις, είναι η στρογγυλή Θεά, τα περήφανα βραζιλιάνικα οπίσθια και η ... Ζιζέλ.

Συγκεντρώσαμε τα πιο σέξι brazilian και ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ:


- Διάσημη Ιταλίδα παρουσιάστρια με ροζ brazilian


- Τιμημένο brazilian έκανα θυσίες να σε φορέσω
(τάδε έφη ξανθή Σουηδέζα στο Μαϊάμι)

- Έτσι φοράνε το brazilian στη Σιβηρία!


- Ηρώ Λεγάκη: Η ελληνική κορμάρα με brazilian


- Η πιο καυτή Πατρινιά με brazilian


- Η Μις Φιλανδία με καυτό μπραζίλιαν


- Να σου πέφτει και το βρακάκι - Πω Ποπόοοο! Ατύχημα!


- Χούφτωσ' την, χούφτωσ' την...


- Λύθηκε το μαγιό της πρώην Μις Βρετανία


- Υπάρχουν και μπραζίλιαν σορτς - Η Ζιζέλ ξέρει!

Επιμέλεια Χ.Τ.