Δύο κορμάρες... ερωτευμένες!

06.07.2012
Ποτέ δεν δώσαμε ιδιαίτερη σημασία στην Κριστίνα Σάνον (Kristina Shannon), κυρίως μας απασχόλησε η αδερφούλα της Καρίσα Σάνον (Karissa Shannon) που όσο να πει κανείς είναι πιο έμπειρη στις γυμνές φωτογραφήσεις. Ποτέ όμως δεν φανταζόμασταν ότι σε αυτό το επιτυχημένο κουνελάκι του Playboy αρέσουν οι γυναίκες... και μάλιστα οι αφρικανές μαύρες ώστε να υπάρχει και κοντράστ! Προς τιμήν της, η Κριστίνα δεν το κρύβει και μάλιστα κυκλοφορεί άνετα με τη συνοδό της Ίντα (Ida Ljungqvist), που έχει διατελέσει Playboy Playmate της χρονιάς 2009. Ευγενής άμιλλα λέγεται αυτό! Να θυμίσουμε ότι... Οι σέξι ομοζυγωτικές αδελφούλες Κριστίνα και Καρίσα Σάνον γεννήθηκαν στις 8 Οκτωβρίου 1989 στο Μίσιγκαν. Η σεξουαλικότητα και το καυτό παρουσιαστικό τους δεν άργησαν να εκτιμηθούν, καθώς ο Χιου Χέφνερ τις φιλοξένησε για πολύ καιρό στο σπίτι του και τις μεταμόρφωσε σε … κατοικίδια Κουνελάκια!

Ποτέ δεν δώσαμε ιδιαίτερη σημασία στην Κριστίνα Σάνον (Kristina Shannon), κυρίως μας απασχόλησε η αδερφούλα της Καρίσα Σάνον (Karissa Shannon) που όσο να πει κανείς είναι πιο έμπειρη στις γυμνές φωτογραφήσεις. Ποτέ όμως δεν φανταζόμασταν ότι σε αυτό το επιτυχημένο κουνελάκι του Playboy αρέσουν οι γυναίκες... και μάλιστα οι αφρικανές μαύρες ώστε να υπάρχει και κοντράστ! Προς τιμήν της, η Κριστίνα δεν το κρύβει και μάλιστα κυκλοφορεί άνετα με τη συνοδό της Ίντα (Ida Ljungqvist), που έχει διατελέσει Playboy Playmate της χρονιάς 2009. Ευγενής άμιλλα λέγεται αυτό!

Να θυμίσουμε ότι... Οι σέξι ομοζυγωτικές αδελφούλες γεννήθηκαν στις 8 Οκτωβρίου 1989 στο Μίσιγκαν. Η σεξουαλικότητα και το καυτό παρουσιαστικό τους δεν άργησαν να εκτιμηθούν, καθώς ο Χιου Χέφνερ τις φιλοξένησε για πολύ καιρό στο σπίτι του και τις μεταμόρφωσε σε … κατοικίδια Κουνελάκια!