Καυτή σέλα και... ορθοπεταλιές

15.06.2012
Η Κοκό (Coco) έχει βρει το νόημα της ζωής αλλά και της κρίσης. Εκεί που όλοι φοβούνται πως θα περιμένουν να βάλουν βενζίνη στο αυτοκίνητό τους με δελτίο, η κοπέλα φόρεσε κάτι ελαφρύ, έτσι ώστε να αναδείξει το πλούσιο στήθος της, και καβαλίκεψε το ποδήλατο αφήνοντας άφωνους όλους όσοι έτυχε να βρεθούν κοντά της! Μάλιστα ήταν τόσο μεγάλο το πάθος της για το δίτροχο αυτό οικολογικό μέσο που δε δίστασε να κάνει και ορθοπεταλιές. Η Κοκό γεννήθηκε στην Καλιφόρνια στις 17 Μαρτίου του 1979 και αυτοπροσδιορίζεται ως τηλεοπτική παρουσιάστρια, μοντέλο, χορεύτρια, ηθοποιός, σχεδιάστρια μόδας και συγγραφέας. Από το 2001 είναι παντρεμένη με τον ράπερ Ice-T.

Η Κοκό (Coco) έχει βρει το νόημα της ζωής αλλά και της κρίσης. Εκεί που όλοι φοβούνται πως θα περιμένουν να βάλουν βενζίνη στο αυτοκίνητό τους με δελτίο, η κοπέλα φόρεσε κάτι ελαφρύ, έτσι ώστε να αναδείξει το πλούσιο στήθος της, και καβαλίκεψε το ποδήλατο αφήνοντας άφωνους όλους όσοι έτυχε να βρεθούν κοντά της! Μάλιστα ήταν τόσο μεγάλο το πάθος της για το δίτροχο αυτό οικολογικό μέσο που δε δίστασε να κάνει και ορθοπεταλιές.

Η Κοκό γεννήθηκε στην Καλιφόρνια στις 17 Μαρτίου του 1979 και αυτοπροσδιορίζεται ως τηλεοπτική παρουσιάστρια, μοντέλο, χορεύτρια, ηθοποιός, σχεδιάστρια μόδας και συγγραφέας. Από το 2001 είναι παντρεμένη με τον ράπερ Ice-T.