Κόντρα για ένα... χορό

31.12.2009
Ξέρουν και οι δύο να χορεύουν πολύ καλά, μόνο που ο συγκεκριμένος χορός είναι μόνο για ένα άτομο. Αν και οι πληροφορίες τις τελευταίες μέρες ήθελαν την Ευγενία Μανωλίδου να είναι μια ανάσα από την παρουσίαση του «Dancing With the Stars» στον ANT1, φαίνεται ότι η Ζέτα Μακρυπούλια είναι ισχυρότερο φαβορί!

Ξέρουν και οι δύο να χορεύουν πολύ καλά, μόνο που ο συγκεκριμένος χορός είναι μόνο για ένα άτομο. Αν και οι πληροφορίες τις τελευταίες μέρες ήθελαν την Ευγενία Μανωλίδου να είναι μια ανάσα από την παρουσίαση του «Dancing With the Stars» στον ANT1, φαίνεται ότι η Ζέτα Μακρυπούλια είναι ισχυρότερο φαβορί! Τι συμβαίνει και μπήκε ξαφνικά στο... χορό η Ζέτα; Αν και το κανάλι δεν έχει ανακοινώσει επίσημα την παρουσιάστρια ?ή τον παρουσιαστή?, πληροφορίες ανέφεραν ότι η Ευγενία είναι η τυχερή και μάλιστα ότι έχει κάνει κάποιες πρώτες συζητήσεις με τον ANT1. Η ίδια πάντως έλεγε πως δεν έχει συζητήσει κάτι για την τηλεόραση, αλλά σύμφωνα με τις πηγές, όχι μόνο της είχε προταθεί το «Dancing With the Stars», αλλά έκανε και δοκιμαστικό στον Alpha για το νέο ριάλιτι «Mια νύφη για το γιο μου».

Και μπορεί μεν καμία από τις «υποψήφιες» παρουσιάστρες που πέρασαν από δοκιμαστικά "ανάμεσά τους ήταν και οι Κατερίνα Ζαρίφη, Καλομοίρα, Μαριέττα Χρουσαλά και Μαρία Κορινθίου" να μην κέρδισε τη θέση, την οποία πήρε τελικά η Κατερίνα Καραβάτου, φαίνεται όμως ότι το νέο κυκλοφόρησε στον ANT1, όπου κάποιοι υψηλά ιστάμενοι ενοχλήθηκαν με το διπλό ταμπλό στο οποίο έπαιζε η Ευγενία Μανωλίδου.

Έτσι, άρχισε να ακούγεται έντονα στους διαδρόμους του καναλιού το όνομα της Ζέτας Μακρυπούλια, που φαίνεται ότι μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι. Άλλωστε, έχει και προϋπηρεσία από το «Baby Dance» στον Alpha, όπου τα είχε καταφέρει θαυμάσια, ενώ ξέρει να τραγουδάει και να χορεύει πολύ καλά. Όλοι γνωρίζουν ότι η Ζέτα είναι το δέκα το καλό σε ό,τι κι αν κάνει και θέλουν τώρα που είναι εκτός τηλεόρασης να σπεύσουν να την καπαρώσουν πριν κλείσει κάτι άλλο, καθώς οι επαγγελματικές προτάσεις πέφτουν... βροχή.