Ελεύθερη η Λίντσεϊ Λόχαν

25.08.2010
Μόνο 22 μέρες πέρασαν από τις 90 στις οποίες είχε οριστεί η αρχική ποινή για την 24χρονη ηθοποιό και τα βάσανά της τελείωσαν. Αφέθηκε ελεύθερη.


Μόνο 22 μέρες πέρασαν από τις 90 στις οποίες είχε οριστεί η αρχική ποινή για την 24χρονη ηθοποιό και τα βάσανά της τελείωσαν. Αφέθηκε ελεύθερη.

Τα "χαρμόσυνα" νέα έρχονται αμέσως μετά από δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι οι γιατροί που εξέτασαν τη Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan) στο ειδικό πρόγραμμα αποτοξίνωσης στο οποίο είχε ενταχθεί και την παρακολούθησαν για μερικές ημέρες, δεν διέγνωσαν κανένα από τα προβλήματα εξάρτησης ή ψυχολογικής διαταραχής που της είχαν χρεωθεί αρχικά.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του δικτύου TMZ.com, οι γιατροί που την εξέτασαν θεωρούν ότι η Λίντσεϊ Λόχαν είχε λανθασμένα διαγνωστεί με διαταραχή ελλειμματικής προσοχής και υπερκινητικότητας καθώς με διπολική διαταραχή, γνωστή και ως μανιοκατάθλιψη, ασθένειες για τις οποίες έπαιρνε φάρμακα πολλά χρόνια.

Επίσης, το δίκτυο Radaronline.com μεταδίδει ότι η ηθοποιός οδηγήθηκε στη λιμουζίνα που την περίμενε έξω από την πίσω πόρτα του νοσοκομείου όπου είχε εισαχθεί πριν από μερικές μέρες, ενώ συμπληρώνει ότι πρόκειται να δεχτεί εξωτερική θεραπεία από εδώ και μπρος.

Σε συνέχεια της δικαστικής της περιπέτειας, η Λίντσεϊ αναμένει μία ακόμη ακροαματική διαδικασία σήμερα, στην οποία μάλιστα ο δικαστής υπάρχει πιθανότητα να ξαφνιάσει κάποιους με την απόφασή του, αλλά η ίδια δεν θα παραβρεθεί.

Θυμίζουμε ότι η Λόχαν είχε τιμωρηθεί με 90 μέρες φυλάκιση, οι οποίες όμως λόγω υπερπληθυσμού του σωφρονιστικού ιδρύματος και καλής συμπεριφοράς μειώθηκαν σε 14. Στις 2 Αυγούστου αφέθηκε ελεύθερη και οδηγήθηκε σε κέντρο αποτοξίνωσης, το οποίο επίσης αποχαιρέτησε νωρίτερα -χθες για την ακρίβεια

Με την ελπίδα ότι τα προβλήματα με τον νόμο και την υγεία της θα μείνουν επιτέλους πίσω της, η ηθοποιός, την οποία γνωρίσαμε στη μεγάλη οθόνη σε πολύ μικρή ηλικία, πιθανότατα θα έχει τώρα τον χρόνο να εστιάσει περισσότερο στην καριέρα της την οποία έχει παραμελήσει πολύ τα τελευταία χρόνια.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα