Θα σερβίρει μεζεδάκια στη ΔΕΘ

02.09.2009
Στην τηλεόραση την περιμέναμε, να παίρνει τις κουτάλες και τις κατσαρόλες και να κάνει εκπομπή μαγειρικής, στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης θα τη δούμε!

Στην τηλεόραση την περιμέναμε, να παίρνει τις κουτάλες και τις κατσαρόλες και να κάνει εκπομπή μαγειρικής, στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης θα τη δούμε! Η Πετρούλα θα μαγειρεύει ελληνικές σπεσιαλιτέ ως σέξι μαγείρισσα. Η παρουσιάστρια του διαφορετικού δελτίου καιρού του Star, που έκανε όλο το χειμώνα τα μηχανάκια της AGB να χτυπάνε σαν τρελά, θα είναι ένα από τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν στην Τasteland, το νέο θεματικό αφιέρωμα της ΔΕΘ, στο οποίο θα παρουσιάζονται όλα τα μυστικά της μαγειρικής.

Έτσι, η σέξι Πετρούλα θα πάρει τα κατσαρολικά της και θα ανηφορίσει στις 5 Σεπτεμβρίου στη συμπρωτεύουσα, για να μαγειρέψει με το δικό της τρόπο και να ξεσηκώσει τους Θεσσαλονικείς. Βέβαια, δεν θα ξεχάσει και τον καιρό, αφού θα ενημερώνει τον κόσμο που θα επισκέπτεται την έκθεση και για τις επιπτώσεις των καιρικών συνθηκών στην καθημερινότητά μας!

Πάντως, ο κόσμος θα έχει τη δυνατότητα να ενημερωθεί στο ίδιο θεματικό αφιέρωμα της Διεθνούς Έκθεσης από μετρ του είδους, όπως είναι οι: Βέφα Αλεξιάδου, Μαρία Λόη, Μυρσίνη Λαμπράκη και Ντίνα Νικολάου.