Κρίση περνάει ο Σάκης

22.07.2009
Δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες... Μπορεί ο Σάκης Ρουβάς να δήλωνε πέρσι πως είναι αβέβαιο αν θα συνεχίσει στο Χ-FACTOR λόγω των πολλών επαγγελματικών του υποχρεώσεων, από τότε, ωστόσο, πολλά άλλαξαν.

Δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες... Μπορεί ο Σάκης Ρουβάς να δήλωνε πέρσι πως είναι αβέβαιο αν θα συνεχίσει στο Χ-FACTOR λόγω των πολλών επαγγελματικών του υποχρεώσεων, από τότε, ωστόσο, πολλά άλλαξαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΛΟΙΠΟΝ, ο παρουσιαστής βρίσκεται πολύ κοντά στο τελικό «ναι» για την παρουσίαση του δεύτερου κύκλου του talent show, και μάλιστα με μειωμένες αποδοχές που θα φτάσουν το 40%. Χαρακτηριστική είναι η φράση που προήλθε πριν από λίγες εβδομάδες από επίσημα χείλη του καναλιού του Αμαρουσίου σε ερώτηση για το τι γίνεται με την περίπτωση του Γιώργου Θεοφάνους: «Δεν μπορεί να δέχεται ο Σάκης μείωση στο budget και ο Γιώργος Θεοφάνους να μην αποδέχεται περικοπή. Στόχος του καναλιού είναι η μείωση των δαπανών και του λειτουργικού κόστους και αυτό θα γίνει σε κάθε περίπτωση» αναφέρθηκε, και μάλιστα με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο.

Οι τελευταίες εξελίξεις αναφέρουν πως ο Σάκης, βλέποντας και τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης -και έπειτα από μία όχι και τόσο καλή χρονιά γι’ αυτόν κυρίως λόγω Eurovision-, δέχτηκε και μάλιστα με μεγάλη ευκολία να κάμψει τις υψηλές οικονομικές του απαιτήσεις.

Όσο για το τι έγινε με την περίπτωση του Γιώργου Θεοφάνους; Θα είναι και στο δεύτερο κύκλο του reality και ύστερα από συζητήσεις επί συζητήσεων δέχτηκε «μαχαίρι» στις αμοιβές του που φτάνει το 35-40%. Την ίδια στιγμή οι συζητήσεις για τις υπόλοιπες θέσεις των κριτών συνεχίζονται. Ο «μίδας των σουξέ» Φοίβος παραμένει πρώτος στη wish list της παραγωγής, η οποία ωστόσο συζητά και με τον Σταμάτη Κραουνάκη. Στο παιχνίδι της ονοματολογίας μπήκε πρόσφατα και η Δήμητρα Γαλάνη, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είναι αρνητική, αρκεί να διασφαλίζονται τα υψηλά standards που έτσι κι αλλιώς υπήρχαν και στον πρώτο κύκλο του X-Factor. Οι τελικές αποφάσεις για τη σύνθεση της κριτικής επιτροπής θα παρθούν τον Αύγουστο, ενώ, όσον αφορά τον παρουσιαστή, δεύτερη επιλογή μετά τον Σάκη παραμένει η Δέσποινα Βανδή, η οποία μέχρι στιγμής δεν έχει υπογράψει σε κάποιο νυχτερινό κέντρο για εμφανίσεις τον επόμενο χειμώνα.