Μπρους Γουίλις... μήνας του μέλιτος στην Ελλάδα

14.05.2009
Για μία ακόμη φορά ο διάσημος ηθοποιός επιλέγει την Ελλάδα για τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Για μία ακόμη φορά ο διάσημος ηθοποιός επιλέγει την Ελλάδα για τις καλοκαιρινές του διακοπές. Ο Μπρους Γουίλις που προτιμά τη χώρα μας λόγω της φιλίας του με τον Έλληνα πιλότο του προσωπικού του αεροσκάφους θα φέρει αυτή τη φορά μαζί του τη νέα του σύζυγο Έμα Χέμινγκ.

Ιδίοις όμμασι θα διαπιστώσουμε πόσο μοιάζει η 32άχρονη Έμα στην Ντέμι Μουρ, αφού έχει βουίξει το Χόλιγουντ ότι η γυναίκα του Γουίλις μοιάζει με την πρώην του καταπληκτικά. Η Χέμινγκ, που ενώθηκε μαζί του με τα δεσμά του γάμου το Μάρτιο στην Καραϊβική, θα έρθει για πρώτη φορά στη χώρα μας και είναι ενθουσιασμένη, γιατί ο Μπρους της έχει τάξει μια κρουαζιέρα στα μαγευτικά νησιά μας. Το ταξίδι αυτό θα είναι ο μήνας του μέλιτος που δεν πρόλαβαν να κάνουν λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Το ζευγάρι θα φτάσει στη χώρα μας στις 28 Ιουνίου αεροπορικώς. Αφού η Έμα πάρει μια γεύση από Ακρόπολη, Σούνιο και άλλα αξιοθέατα, το ζευγάρι θα φύγει αμέσως για την Κέρκυρα, όπου θα τους περιμένει ένα τεράστιο γιοτ, αντίστοιχου μεγέθους με αυτό του Αμπράμοβιτς, όπου, εκτός από πισίνες, τζακούζι και λοιπά κομφόρ, μπορεί ακόμα και να προσγειωθεί σ’ αυτό ελικόπτερο.

Με το πολυτελές σκάφος θα ταξιδέψουν επί 16 μέρες σε Ιόνιο και Αιγαίο, απολαμβάνοντας τα πιο διάσημα νησιά, τα πιο απόμερα ακρογιάλια και τις καλύτερες παραθαλάσσιες ταβέρνες. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν θα τους συνοδεύει κάποια από τις τρεις κόρες του Μπρους ή ακόμη και η Ντέμι με τον Άστον Κούτσερ, μιας και τα δύο ζευγάρια διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις.

Κατιάνα Ματζαρίδου