Ανάσταση με τα... πεθερικά

13.04.2009
Ποτέ μέχρι σήμερα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν θέλησε να μιλήσει ανοιχτά για τους έρωτές του, αφού προτιμάει να κρατάει χαμηλούς τόνους.

Ποτέ μέχρι σήμερα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν θέλησε να μιλήσει ανοιχτά για τους έρωτές του, αφού προτιμάει να κρατάει χαμηλούς τόνους. Στη συγκεκριμένη περίπτωση μάλιστα, με τη Νάντια Μπουλέ, θα μπορούσε να «πουλήσει» καλά τον έρωτά τους και να ανεβάσει την τηλεθέαση του «Όμορφου κόσμου το πρωί» απλώς αποκαλύπτοντας τη σχέση τους. Θέλει όμως να τηρεί σιγήν ιχθύος, κάτι που κάνει κι εκείνη, παρόλο που οι δημοσιογράφοι και οι παπαράτσι τους ακολουθούν κατά πόδας.

Γι’ αυτό και ο Γρηγόρης μέχρι σήμερα κι ενώ πήγαιναν μαζί στο στούντιο της εκπομπής άφηνε τη Νάντια αρκετά μέτρα μακριά για να μη δίνουν στόχο. Εδώ και λίγες μέρες όμως επέλεξαν να πηγαίνουν χώρια. Τι συμβαίνει; Δεν έχει δέσει ακόμα το γλυκό; Για ποιο λόγο ο Γρηγόρης, που έκανε ταξίδι-αστραπή στην Κύπρο για να στηρίξει την καλή του φίλη Γωγώ Μαστροκώστα στην καινούργια της εκπομπή «Go Go», όταν εκείνη τον ρώτησε αν είναι όντως ζευγάρι με τη Νάντια, απάντησε: «Αν δεν είσαι σίγουρος για μια σχέση, τι να βγαίνεις να λες!»; Πόσο πιο δεμένος πρέπει να είναι ένας έρωτας τη στιγμή που εκείνος σκέφτεται να περάσει το Πάσχα με τη Νάντια στη γενέτειρά του και να της γνωρίσει τους γονείς του; Αν αυτό δεν σημαίνει ότι τη βλέπει σοβαρά, τότε τι;

Από την άλλη, άτομα που τον γνωρίζουν αναφέρουν ότι εδώ και μέρες ο γνωστός παρουσιαστής ήταν αρκετά προβληματισμένος με το δώρο που θα προσφέρει στη Νάντια για το Πάσχα. Λέτε γυρίζοντας από τις διακοπές τους να δούμε να λάμπει στο δάχτυλό της κανένα μονόπετρο; Όλα είναι πιθανά, λένε αυτοί που γνωρίζουν και προσθέτουν με σημασία ότι η Νάντια τον επηρεάζει πάρα πολύ και ότι ακόμη και στο πλατό, αν και είναι σοβαροί, είναι ευδιάκριτα κάποια κρυφά βλέμματα αγάπης και συντροφικότητας. Το σίγουρο είναι πως σε αυτό το ταξίδι στη Χαλκιδική ο Γρηγόρης, εκτός από τις αποφάσεις αναφορικά με τα επαγγελματικά του, θα χρειαστεί να αποφασίσει και για την προσωπική του ζωή. Γι’ αυτό πριν πάνε μαζί στο πατρικό του θα πραγματοποιήσει ένα ταξίδι-αστραπή στο Άγιο Όρος, προκειμένου να ηρεμήσει, να προσευχηθεί και με τη βοήθεια του πνευματικού του να πράξει το καλύτερο. Αυτό, άλλωστε, κάνει κάθε φορά που πρέπει να βρει τη δύναμη και να πάρει αποφάσεις για τη ζωή του.