Μενεγάκη: "Δεν ξεπουλάω τα παιδιά μου"

30.01.2009
Μια δελεαστική προσφορά για διαφήμιση με... χρυσό οικονομικό αντίτιμο έγινε στην Ελένη Μενεγάκη, αλλά εκείνη παρέμεινε σταθερή στις αρχές της. Η οικογένειά της είναι ιερή και δεν την ξεπουλάει ακόμα και αν ρίξουν όλο το χρυσάφι του κόσμου στα πόδια της!

Μια δελεαστική προσφορά για διαφήμιση με... χρυσό οικονομικό αντίτιμο έγινε στην Ελένη Μενεγάκη, αλλά εκείνη παρέμεινε σταθερή στις αρχές της. Η οικογένειά της είναι ιερή και δεν την ξεπουλάει ακόμα και αν ρίξουν όλο το χρυσάφι του κόσμου στα πόδια της! Η απάντηση της Ελένης Μενεγάκη ήταν «Δεν ξεπουλάω τα παιδιά μου», όταν υπεύθυνοι γνωστής διαφημιστικής εταιρείας της πρότειναν έναντι 200.000 ευρώ να πρωταγωνιστήσει μαζί με τα παιδιά της στη διαφημιστική καμπάνια γνωστής αλυσίδας καταστημάτων παιχνιδιών.

Το ποσό θεωρείται αστρονομικό, αφού μέχρι σήμερα δεν έχει προταθεί ξανά τέτοια αμοιβή, και μάλιστα για γύρισμα λίγων ωρών, σε καμία εγχώρια σταρ. Η παρουσιάστρια ωστόσο έδειξε ότι δεν δελεάστηκε από το ποσό και παρέμεινε πιστή στις αρχές της, σύμφωνα με τις οποίες ποτέ δεν θα χρησιμοποιούσε τη σχέση της με τα παιδιά της για να αποκομίσει χρήματα. Οι άνθρωποι της διαφημιστικής όμως ήταν αποφασισμένοι να τη μεταπείσουν, αφού η παρουσία της ωραίας Ελένης μαζί με τα παιδιά στο διαφημιστικό θα συνέβαλε στην αύξηση των πωλήσεων. Οπότε σκέφτηκαν μετά την πρώτη αποτυχημένη προσπάθειά τους να της ξανακάνουν πρόταση, ανεβάζοντας το ποσό της αμοιβής αυτή τη φορά στα 300.000 ευρώ! Η Ελένη όμως παρέμεινε σταθερή στις απόψεις της. Μάλιστα, έδειξε κάπως ενοχλημένη και επέμεινε στην αρνητική απάντησή της, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά ότι αξίζει τον τίτλο της μητέρας-πρότυπο και ότι δεν ξεπουλιούνται τα πάντα για τη δημοσιότητα ή τα λεφτά.