Ευαγγελία Συριοπούλου: Ο λόγος που ανακοίνωσε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της στον 7ο

16.09.2024
Ευαγγελία Συριοπούλου: Ο λόγος που ανακοίνωσε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της στον 7ο
Με την Ευαγγελία Συριοπούλου έκανε πρεμιέρα η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Προφανώς για να πάει καλά το γούρι αφού και στην προηγούμενη εγκυμοσύνη της και πάλι λίγο πριν γεννήσει η Ευαγγελία Συριοπούλου είχε βρεθεί στην πρεμιέρα της Σταματίνας.΄

Η ηθοποιός γενικά δεν έκανε διαφορετικά τα πράγματα. Και στην πρώτη της εγκυμοσύνη πρωταγωνιστούσε στο «Έλα στη θέση μου» και ενώ όλοι γνώριζαν το έκρυβαν και με τα ρούχα και με τα πλάνα και το ίδιο συνέβη και αυτή τη φορά που πρωταγωνιστούσε στη σειρά «Ο Παράδεισος των κυριών».

Έφτασε σε πολύ προχωρημένη εγκυμοσύνη, στον 7ο μήνα για να το ανακοινώσει δημόσια (όπως έκανε και στο πρώτο της παιδί)

«Μπαίνω στον μήνα μου. Προλάβαμε! Δεν ένιωθα την ανάγκη να το ανακοινώσω νωρίτερα. Πέρναγα πολύ καλά με την οικογένειά μου. Ήμουν στον 7ο όταν το ανακοίνωσα. Όταν ένιωσα την ανάγκη να το επικοινωνήσω, το έκανα. Είμαστε 14 χρόνια μαζί. Κάναμε άλλα πράγματα και όταν ήρθε η στιγμή για να κάνουμε οικογένεια, έγιναν όλα στην ώρα τους», είπε η Ευαγγελία Συριοπούλου και συνέχισε για το πώς έχει πάρει ο γιος της τον ερχομό του μωρού:

«Έχω λίγο άγχος, έχει καταλάβει ότι έρχεται ένα καινούριο μέλος στην οικογένεια. Ρωτάω και άλλες μανούλες. Το έχω στο μυαλό μου. Έχω αποφασίσει ότι αυτή τη χρονιά θα κάτσω για να ισορροπήσω αυτή την κατάσταση. Στη σειρά το κρύβαμε με τα ρούχα, το ήξεραν.

Το μωρό δεν ήρθε πολύ ξαφνικά. Θέλαμε και ένα δεύτερο παιδάκι. Χαρήκαμε πολύ. Έλεγα θα του το πω από κοντά, αλλά δεν άντεξα, τον πήρα βιντεοκλήση και του το έδειξα.

Το αναπολείς καμιά φορά το ανέμελο, γιατί υπάρχει και μια κούραση, αλλά δεν αλλάζω τη συνθήκη που ζούμε. Όταν έχει ελεύθερο χρόνο, γιατί δουλεύει πολύ είναι εκεί. Είναι ένας καλός μπαμπάς. Εγώ είμαι η υπερπροστατευτική. Ο Στράτος μου λέει ηρέμησε. Είχα και έχω πολύ καλή εγκυμοσύνη. Το πρώτο τρίμηνο ήταν λίγο δύσκολο, αλλά το ξεπεράσαμε. Το φύλο θα το κρατήσουμε για εκείνη την ημέρα» ολοκλήρωσε η ηθοποιός.

Τελευταία τροποποίηση στις 16.09.2024 - 13:59