Σοφία Βογιατζάκη: «Ήθελα πάρα πολύ να υιοθετήσω ένα παιδί, αλλά δεν έγινε»

03.08.2024
Σοφία Βογιατζάκη: «Ήθελα πάρα πολύ να υιοθετήσω ένα παιδί, αλλά δεν έγινε»
Η προσωπική της ζωή και η μητρότητα

Για τον τρόπο που διαχειρίστηκε τόσα χρόνια την προσωπική της ζωή αλλά και τις σκέψεις και τις επιθυμίες της σε σχέση με τη μητρότητα μίλησε η Σοφία Βογιατζάκη.

Σε συνέντευξή της στο Λοιπόν που κυκλοφορεί η θέση της ήταν σαφής.

-Ο έρωτας τι ρόλο παίζει στη ζωή σου; Και σε ρωτάω γιατί όλα αυτά τα χρόνια έχεις κρατήσει μακριά από τη δημοσιότητα την προσωπική σου ζωή.

«Μα γι’ αυτό λέγεται προσωπική ζωή (γέλια). Το να την κρατήσεις προσωπική είναι εύκολο, το να την διατυμπανίζεις είναι το δύσκολο που πρέπει να κάνεις προσπάθεια. Εγώ πήρα τον εύκολο δρόμο (γέλια). Έχει πολλή σκοτούρα και τρέξιμο όλο το υπόλοιπο».

-Έφτασες ποτέ κοντά στο να παντρευτείς και να κάνεις οικογένεια;

«Πολύ μικρή έφτασα κοντά στον γάμο, αλλά όφειλα να παλέψω και να δουλέψω για τ’ όνειρό μου που ήταν να γίνω ηθοποιός. Όφειλα να προσπαθήσω».

-Το κεφάλαιο μητρότητα πέρασε ποτέ από το μυαλό σου;

«Λατρεύω τα παιδιά. Ποτέ όμως δεν είπα «α θέλω να κάνω ένα δικό μου παιδί». Μικρότερη ήθελα πάρα πολύ να υιοθετήσω ένα παιδί, αλλά δεν έγινε… Πάντα μου φαινόταν πολύ πιο ωραίο και σημαντικό να πάρεις ένα παιδάκι που είναι κάπου και να του δώσεις την αγάπη και τη φροντίδα που του χρειάζεται».

-Η υιοθεσία ενός υπάρχει ακόμη σαν σκέψη στο μυαλό σου ;

«Μεγάλωσα αρκετά πια, μην κοιτάς που δεν μου φαίνεται (γέλια). Θέλω να σου πω σ’ αυτό το σημείο πως τον χειμώνα θα είμαι Δευτέρα και Τρίτη στο θέατρο Μουσούρη σε μια παράσταση real life που έχει να κάνει με δυο γυναίκες και τη μητρότητα. Θα είναι η Μαριάννα Κιμούλη και εγώ σε σκηνοθεσία Νίκου Καραγέωργου και σε παραγωγή Panik Theater».

Τελευταία τροποποίηση στις 05.08.2024 - 13:21