Reunion: Brandy και Monica τραγουδούν ξανά μαζί στο remix του «The Boy Is Mine» της Ariana Grande

23.06.2024
Reunion: Brandy και Monica τραγουδούν ξανά μαζί στο remix του «The Boy Is Mine» της Ariana Grande
ΠΗΓΗ:INSTAGRAM
Η Ariana Grande ήταν η αφορμή για την επανένωση που δεν ξέραμε οτι χρειαζόμασταν!

Την Παρασκευή, 21 Ιουνίου, η Ariana Grande κυκλοφόρησε ένα remix του κομματιού της Eternal Sunshine, «The Boy Is Mine», στο οποίο είδαμε το reunion που δεν ξέραμε ότι χρειαζόμασταν. Η Brandy και η Monica συμμετείχαν στο τραγούδι, οι οποίες και ήταν αυτές που κυκλοφόρησαν την κλασική επιτυχία τους R&B με τον ίδιο τίτλο το 1998.

Το ασπρόμαυρο lyric video περιλάμβανε επίσης εντυπωσιακά οπτικά στοιχεία από εφημερίδες, κόμικς κ.α. μαζί με τους στίχους και τις φωτογραφίες της τριάδας. Δεν έλειπαν φυσικά τα post και τα σχόλια ενθουσιασμού στο Instagram με την Monica να σχολιάζει σε προσωπική της δημοσίευση:

«Σ’αγαπώ @arianagrande -
Ευχαριστούμε που μας γέμισες με τόσο ευγένεια και καλοσύνη. Ανυπομονώ να γιορτάσω αυτή τι στιγμή μαζί σου @monicadenise.
‘’The boy is mine remix’’ είναι τώρα διαθέσιμο!!!
Lyric video and streaming link in bio.»

{https://www.instagram.com/reel/C8dqvp3sBra/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==}

Η ίδια η Ariana Grande ευχαρίστησε τις δύο τραγουδίστριες νιώθοντας ευγνώμων γι’αυτή την υπέροχη συνεργασία. Πιο συγκεκριμένα αναφέρει στο post της Monica:

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτό είναι πραγματικό (δεν ξέρω αν θα το πιστέψω ακόμα και αφού κυκλοφορήσει). Τις βαθύτερες και ειλικρινείς ευχαριστίες μου προς τη Brandy και τη Monica, όχι μόνο που συμμετείχαν σε αυτή τη στιγμή, αλλά και για τη γενναιοδωρία σας, την καλοσύνη σας, και για τους αμέτρητους τρόπους με τους οποίους με έχετε εμπνεύσει».

{https://www.instagram.com/reel/C8dqskyMyRt/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==}

Η μεγάλη επανένωση και ο φημολογούμενος τσακωμός

Το remix του «The Boy Is Mine» σηματοδοτεί επίσης την πρώτη φορά που η Brandy και η Monica επανενώνονται μουσικά μετά από τη διαμάχη τους στο Verzuz το 2020, όπου παραδέχτηκαν ότι δεν είχαν μιλήσει για περίπου οκτώ χρόνια.

Αναλογιζόμενη εκείνη τη στιγμή με το PEOPLE, η Monica ανέφερε: «Λοιπόν, το θέμα είναι το εξής. Οι άνθρωποι, ξέρετε, παρατηρούσαν κάθε δευτερόλεπτο κάθε έκφραση προσώπου, σωστά; Πώς κινούμασταν και τι λέγαμε, αλλά συνειδητοποιείς ότι αυτή ήταν η πρώτη φορά που ήμασταν στον ίδιο χώρο, σε οποιαδήποτε ιδιότητα, για σχεδόν μια δεκαετία».

Συνεχίζει: «Αλλά αυτό που μου αρέσει είναι ότι αυτή η συνεργασία ήταν η αφορμή για να γίνουν κάποιες συζητήσεις που έπρεπε να γίνουν μεταξύ μας» και πρόσθεσε: «Η Brandy είναι ένας θρύλος. Είναι μια εικόνα και πρέπει να της δείχνεται σεβασμός».

{https://www.instagram.com/p/C76wJuzuIsn/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==}

Πριν το Verzuz, οι τραγουδίστριες της R&B κυκλοφόρησαν το ντουέτο τους το 2012 «It All Belongs to Me», που ακολούθησε μια ρήξη που ξέσπασε μεταξύ των δύο στα τέλη της δεκαετίας του '90, περίπου την ίδια εποχή που το κομμάτι τους «The Boy Is Mine» έγινε μεγάλη επιτυχία.

{https://www.youtube.com/watch?v=j69AZ7mfPlU}

Μετά τα MTV Video Music Awards του 1998, κυκλοφόρησε μια φήμη ότι ήρθαν σε ρήξη στα παρασκήνια πριν την εμφάνισή τους. Κατά τη διάρκεια μιας ραδιοφωνικής συνέντευξης με την Angie Martinez το 2012, η Monica επιβεβαίωσε ότι μια φυσική αντιπαράθεση με τη Brandy συνέβη «πολλά χρόνια πριν», αλλά εν τέλη τα βρήκαν.

Τελευταία τροποποίηση στις 23.06.2024 - 01:42