Το ταξίδι στο Μαρόκο, ο σύντροφος «ταξιδιωτικός πράκτορας» και το κόστος

Το ταξίδι στο Μαρόκο, ο σύντροφος «ταξιδιωτικός πράκτορας» και το κόστος
Αυτό το ταξίδι ήταν για εκείνη όνειρο ζωής.

Και σίγουρα είναι από αυτά που δε θα ξεχάσει ποτέ. Δεν το λέμε εμείς. Το λέει η ίδια η Βαλέρια Κουρούπη που πέρασε 9 μέρες στο Μαρόκο σε ένα ταξίδι εμπειρία ζωής.

Η ηθοποιός όχι μόνο δημοσίευσε άφθονα stories και φωτογραφίες από την παραμονή της στην γοητευτική Αφρικανική χώρα, αλλά μετά από απαίτηση του κοινού έκανε κι ένα travel απορίες video απαντώντας σε όλες τις ερωτήσεις που δέχτηκε αναφορικά με το ταξίδι της με λεπτομέρειες και άφθονο χιούμορ, χαρακτηρίζοντας τον σύντροφό της και επίσης ηθοποιό Μάριο Δερβιτσιώτη – που ταξίδεψαν μαζί κι ας μην έβαλαν κοινές φωτογραφίες- ταξιδιωτικό πράκτορα.

«Για το Μαρόκο δεν θα πω πολλά. Ήταν ένα ταξίδι ζωής που έγραψε για πάντα μέσα μου. Χρώματα, αρώματα, ήχοι, μουσικές…» έγραψε η ίδια στην πρώτη της ανάρτηση και συνέχιζε:
«Όμως εκείνο που δεν θα ξεχάσω ποτέ όσα χρόνια κι αν περάσουν θα είναι οι άνθρωποι του Μαρόκο! Το γέλιο κι η ζεστασιά τους, η καλή τους διάθεση κάθε στιγμή, η προσφορά και η θετικότητά τους, η προσπάθεια να μας βοηθήσουν, να μας καθοδηγήσουν, να μας σταθούν!

Σαν ένα ταξίδι σε άλλες εποχές, τότε που οι άνθρωποι δεν είχαν διαβρωθεί από τα χρήματα, το κυνήγι του κέρδους, την εξουσία. Τότε που ο καθένας νοιαζόταν τον διπλανό του και αισθανόταν καθαρά πως όλα είναι ένα. Κρατώ λοιπόν τη φιλοξενία και τη φροντίδα που δεχτήκαμε Α, και την αγάπη τους για τις γάτες!

Απαράμιλλα τοπία ο Ατλαντικός και η Έρημος. Μαγικά τα δαιδαλώδη souk και οι αγορές τους, τα χωμάτινα χωριά, τα παλιά αρχοντικά με τους εσωτερικούς κήπους. Μαρόκο θα ξανάρθω»

Ενώ λίγες ημέρες αργότερα δημοσίευσε το βίντεο με τις οδηγίες προς ναυτιλλόμενους για όλους όσοι ενδιαφέρονται να ταξιδέψουν εκεί. Διευκρίνησε δε σε σχόλιο και για το κόστος του ταξιδιού:

«Για δύο άτομα, χωρίς τα αεροπορικά γιατί σ’ αυτό παίζει ρόλο το πότε θα τα κλείσεις, για 9 μέρες, μαζί με την τριήμερη (δυο διανυκτερεύσεις και δυο γεύματα την ημέρα) εκδρομή στην έρημο, την ενοικίαση αυτοκινήτου, χαμάμ και μασάζ στο ξενοδοχείο, διαμονές με πρωινό, τα γεύματά μας και λίγα ψώνια, δώσαμε 1600 Ευρώ», ήταν η απάντησή της σε ερώτηση που της έγινε για το πόσο τους κόστισε.

Τελευταία τροποποίηση στις 20.06.2024 - 03:03