Gwyneth Paltrow: Το συγκινητικό μήνυμα στην κόρη της, Apple

11.03.2022
Gwyneth Paltrow: Το συγκινητικό μήνυμα στην κόρη της, Apple
Τις τελευταίες μέρες διαβάσαμε μια σειρά από επιδραστικά αφιερώματα για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας. Αλλά υπήρχε μια συγκεκριμένη ανάρτηση στο Instagram που πραγματικά μας συγκίνησε. Η Gwyneth Paltrow ανέβασε μια φωτογραφία της κόρης της, Apple Martin, η οποία όχι μόνο της μοιάζει αλλά είναι σχεδόν σαν δίδυμη με τη μαμά της.

Το στιγμιότυπο τραβήχτηκε την ώρα ενός τηλεφωνήματος της Paltrow στην κόρη της, μέσω FaceTime. Εκείνη την ώρα που μιλούσαν, η δημοφιλής ηθοποιός πήρε ένα screenshot το οποίο μοιράστηκε στο Instagram την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. Η Apple, όπως μπορείς να δεις και εσύ, μοιάζει τόσο πολύ στη μαμά της. Από τα ξανθά μαλλιά της, μέχρι τα μάτια, τη μύτη της, κυριολεκτικά κάθε χαρακτηριστικό του προσώπου της είναι ίδια η Paltrow. Περισσότερο ωστόσο από τη φωτογραφία, λατρέψαμε πραγματικά τα γλυκά λόγια που έγραψε στη λεζάντα η ιδρύτρια του Goop.

Αφού μίλησε για «τις απίστευτες γυναίκες» που την έχουν επηρεάσει από το «νηπιαγωγείο ή την A΄ Γυμνασίου», η Paltrow έκανε μια ειδική αφιέρωση για την έφηβη κόρη της. «Αλλά σήμερα θέλω να αποτίσω φόρο τιμής σε μια (τεχνικά σχεδόν) γυναίκα που βρίσκεται στην κορυφή. Αυτή η γυναίκα μου δίνει ελπίδα για το μέλλον της γυναικείας αλληλεγγύης και για το μέλλον του πλανήτη μας. Και αυτή η γυναίκα με έχει κάνει τη γυναίκα που είμαι σήμερα περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον», έγραφε η λεζάντα της Paltrow.

Τα λόγια της Paltrow ήταν ένας τόσο συγκινητικός φόρος τιμής στην κόρη της ενώ η λεζάντα της αναφέρεται στο πόσο κοντά είναι η ίδια με την Apple και πόσο η Paltrow θαυμάζει την κόρη της. Κι ενώ μας αρέσει να βλέπουμε αυτό το δίδυμο μητέρας-κόρης να επιδεικνύει τις χαριτωμένες στιγμές του, λατρέψαμε απόλυτα και αυτό το εγκάρδιο γλυκό αφιέρωμα από μια μητέρα στην κόρη της.